Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Dělá ramena, ale vychází mu to...
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Zaujímavé odkazy a informacie
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Vrba

PostPosted: Tue Mar 10, 2009 8:02 pm    Post subject: Dělá ramena, ale vychází mu to... Reply with quote

Jistě jste mnozí četli minihodnocení Fofíka v novinách E15 - viz http://www.e15.cz/prilohy/auto-moto/dela-ramena-a-vychazi-mu-to-81466/
Zajímalo by mě, s čím ten chytrolín dosud jezdí, že tak zasvěceně hodnotí tak skvělé auto, že Smile po ujetí pár kilometrů... Ale vážně, ty sedačky jsou fakt tak hrozný ? Jezdím s FoFu teprve 2,5 měsíce a bez výhrad - jen žena říká, že je to nějak moc živé auto a abych nejezdil tak razantně; na to odpovídám, že u Feldy jsem šlápl na plyn a skoro nic se nedělo - tady šlápnu na plyn a ono to v naprosté většině případů zařve a vyrazí...

zdraví další přírůstek do klubu
Back to top
View user's profile Send private message
Gil

PostPosted: Tue Mar 10, 2009 9:05 pm    Post subject: Reply with quote

Mám fusion rád, ale sedačky jsou fakt hrozný.
Jinak na tom článku nevidím nic, co by fusion hanělo. Motor není opravdu žádný trhač asfaltu, ale to od 1,4 nikdo nečeká a co se tvrdých plastů týká, tak je to taky pravda, ale je to aspon praktické a za cenu co se fusion prodává, nic víc asi nejde čekat.
Ivašek a spol.

PostPosted: Tue Mar 10, 2009 9:58 pm    Post subject: Reply with quote

jj, sedačky mohly být lépe tvarované...jsou celkem ploché Confused
A s těmi plasty to není až tak hrozné-jak tam psal: Je to zas praktické...na těch dveřích to je možná lepší než nějaké čalounění,které jenom tak "nesetřeš" Wink
Jinak v pohodě...za ty prachy to nemůže být kdovíjaké Cool

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
zdenal8

PostPosted: Tue Mar 10, 2009 10:15 pm    Post subject: Reply with quote

Mě je to fuk. Spousta lidí tvrdí, že se jim fusion moc nelíbí. Mě se zase nelíbí fabie. Já sem s tim autem velice spokojenej. Na ty trasy co s nim jezdim mi to přijde i s tou 1,4 svižný dost. Na sedačky si nestěžuju. Pokud jde o podvozek, tak Ford nezklamal a v zatáčkách má oproti spoustě dalších aut navrch (netzvrdim, že oproti všem ale minimálně ve svej třídě je jednička). A ani s předjížděnim sem ještě neměl problém. A to předjíždim dost často. Dokonce manželka řiká, že bych si měl pořídit pilotní průkaz, protože lítám moc nízko.
Takže já sem spokojen velice. Dokonce tak moc, že do budoucna plánujem ještě druhý vůz do rodiny a zatim to vypadá, že budem mít s manželkou každej svýho fusiona. Ten druhej teda bude ojetina, abych se v tom mohtrošku povrtat. Už sem se v motoru dva měsíce nevrtal a docela mi to chybí Very Happy

www.fordfans.cz
Back to top
dulius
Site Admin

PostPosted: Tue Mar 10, 2009 10:29 pm    Post subject: Reply with quote

zdenal8: to bude nadherny pohlad k Vam domov ... dva Fusiky vedla seba, nadherna ... snad to vyjde Cool

inak aj ja poznam ludi, co sa im nepaci Fusik, ale ja na neho nedam dopustit ... sice nemozem porovnavat velmi s inymi autami, kedze som ine auto nevlastnil, nejazdil na inom poriadne ( skodovku 120ku nepocitam Very Happy
Miky21

PostPosted: Wed Mar 11, 2009 6:02 am    Post subject: Reply with quote

Ani ja na nej nedam dopustit.Je to takovy maly velky vuz.Je naprosto super.Jen mi kazde dva mesice odejde zarovka v pravym prednim svetle,ale to je malickost (odsroubuju svetlomet a vymenim - prace na 3 minuty).Jinak jsem s nim naprosto spokojeny Very Happy
Liboro

PostPosted: Wed Mar 11, 2009 7:26 am    Post subject: Reply with quote

Mojimi rukami prešli dva Fusiony a s tým článkom moc nesúhlasim....Sedačky sa mi nezdajú nepohodlné (a to mam 194 cm), priestorovo väčší ako Octavia, motory čo som mal k dispozícii 1,4 TDCI a 1,6 mi neprišli zásadne nesvižné, dostatok sily majú, no ak je niekto zvyknutý na 3,0 TDI, či na Audi RS4 s 5,8 motorom s Lamborgini tak potom sa nečudujem, že mu to príde lenivé.
Včera som pozeral, Fábia strašné auto, s porovnateľným motorom o 10 tis. korún drahšia ale výbava taká že až....Škoda 105S bola lepšie vybavená Very Happy
Takže Fusion je veľmi podarené auto za veľmi priaznivú cenu.
duves

PostPosted: Wed Mar 11, 2009 7:31 am    Post subject: Reply with quote

Mne tvar auta vyhovuje. Priliš neholdujem takym KIA karoseriam. No priznam sa, mal som zalusk na novu fabiu kombi, ale cenou sa k Fusionu vobec nedalo dostat. Tak som to vzdal. Nemam vyhrady k interieru. Možno by sa zišiel silnejsi motor. Napr. taky motor 1.4 o vykone 71 kW co sa teraz montuje do novej Fiesty.
zdenal8

PostPosted: Wed Mar 11, 2009 9:04 am    Post subject: Reply with quote

Miky21: Ten světlomet kuli výměně žárovky vůbec sundavat nemusíš. Dá se to v pohodě i bez sundavání. Teda já s tim problém nemám a to bych řek, že nemam nijak hubený ruce. A celkem v pohodě se tam dostanu.

www.fordfans.cz
Back to top
Miky21

PostPosted: Wed Mar 11, 2009 9:09 am    Post subject: Reply with quote

Me to nevadi,povolim tri srouby a je to,zda se mi to rychlejsi,nez to mordovat na slepo
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Mar 11, 2009 9:33 am    Post subject: Reply with quote

vymena ziarovky: http://fusion.fordclubs.org/ostatne/prednesvetlo/index.html Cool
vbalko

PostPosted: Wed Mar 11, 2009 10:40 am    Post subject: Reply with quote

dulius wrote:
vymena ziarovky: http://fusion.fordclubs.org/ostatne/prednesvetlo/index.html Cool

Neviete cim to je, ze niektore clanky tu na fusion clube (nie na fore), take ako je ten tvoj link mi hlasi firefox ako nebezpecnu stranku? Dokonca ak som to ignoroval, tak sa mi dostalo zopar malwarov do notebooku. Nie moc dobra vizitka pre fusion club.
Yardas

PostPosted: Wed Mar 11, 2009 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

Mám podobné zkušenosti jako vbalko - i při otvírání obrázků
View user's profile Send private message Send e-mail
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Mar 11, 2009 12:32 pm    Post subject: Reply with quote

jj, chlapi, mali sme tu virus ... myslel som, ze som to poriesil, ale vidim, ze na niektorych podstrankach ten zly kod este je, odstranujem to ...
duves

PostPosted: Wed Mar 11, 2009 1:02 pm    Post subject: Reply with quote

dulius wrote:
jj, chlapi, mali sme tu virus ... myslel som, ze som to poriesil, ale vidim, ze na niektorych podstrankach ten zly kod este je, odstranujem to ...

To ako dokážu zavesiť na stranku? Tomu fakt nerozumiem.
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Zaujímavé odkazy a informacie All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum