View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Vrba
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 8:02 pm Post subject: Dělá ramena, ale vychází mu to... |
|
|
Jistě jste mnozí četli minihodnocení Fofíka v novinách E15 - viz http://www.e15.cz/prilohy/auto-moto/dela-ramena-a-vychazi-mu-to-81466/
Zajímalo by mě, s čím ten chytrolín dosud jezdí, že tak zasvěceně hodnotí tak skvělé auto, že po ujetí pár kilometrů... Ale vážně, ty sedačky jsou fakt tak hrozný ? Jezdím s FoFu teprve 2,5 měsíce a bez výhrad - jen žena říká, že je to nějak moc živé auto a abych nejezdil tak razantně; na to odpovídám, že u Feldy jsem šlápl na plyn a skoro nic se nedělo - tady šlápnu na plyn a ono to v naprosté většině případů zařve a vyrazí...
zdraví další přírůstek do klubu |
|
Back to top |
|
 |
Gil

|
Posted: Tue Mar 10, 2009 9:05 pm Post subject: |
|
|
Mám fusion rád, ale sedačky jsou fakt hrozný.
Jinak na tom článku nevidím nic, co by fusion hanělo. Motor není opravdu žádný trhač asfaltu, ale to od 1,4 nikdo nečeká a co se tvrdých plastů týká, tak je to taky pravda, ale je to aspon praktické a za cenu co se fusion prodává, nic víc asi nejde čekat. _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 9:58 pm Post subject: |
|
|
jj, sedačky mohly být lépe tvarované...jsou celkem ploché
A s těmi plasty to není až tak hrozné-jak tam psal: Je to zas praktické...na těch dveřích to je možná lepší než nějaké čalounění,které jenom tak "nesetřeš"
Jinak v pohodě...za ty prachy to nemůže být kdovíjaké  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
zdenal8

|
Posted: Tue Mar 10, 2009 10:15 pm Post subject: |
|
|
Mě je to fuk. Spousta lidí tvrdí, že se jim fusion moc nelíbí. Mě se zase nelíbí fabie. Já sem s tim autem velice spokojenej. Na ty trasy co s nim jezdim mi to přijde i s tou 1,4 svižný dost. Na sedačky si nestěžuju. Pokud jde o podvozek, tak Ford nezklamal a v zatáčkách má oproti spoustě dalších aut navrch (netzvrdim, že oproti všem ale minimálně ve svej třídě je jednička). A ani s předjížděnim sem ještě neměl problém. A to předjíždim dost často. Dokonce manželka řiká, že bych si měl pořídit pilotní průkaz, protože lítám moc nízko.
Takže já sem spokojen velice. Dokonce tak moc, že do budoucna plánujem ještě druhý vůz do rodiny a zatim to vypadá, že budem mít s manželkou každej svýho fusiona. Ten druhej teda bude ojetina, abych se v tom mohtrošku povrtat. Už sem se v motoru dva měsíce nevrtal a docela mi to chybí  _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Mar 10, 2009 10:29 pm Post subject: |
|
|
zdenal8: to bude nadherny pohlad k Vam domov ... dva Fusiky vedla seba, nadherna ... snad to vyjde
inak aj ja poznam ludi, co sa im nepaci Fusik, ale ja na neho nedam dopustit ... sice nemozem porovnavat velmi s inymi autami, kedze som ine auto nevlastnil, nejazdil na inom poriadne ( skodovku 120ku nepocitam  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Miky21
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 6:02 am Post subject: |
|
|
Ani ja na nej nedam dopustit.Je to takovy maly velky vuz.Je naprosto super.Jen mi kazde dva mesice odejde zarovka v pravym prednim svetle,ale to je malickost (odsroubuju svetlomet a vymenim - prace na 3 minuty).Jinak jsem s nim naprosto spokojeny  _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi Doratorq 92PS dalk.central modra Navy 02/2004 |
|
Back to top |
|
 |
Liboro

|
Posted: Wed Mar 11, 2009 7:26 am Post subject: |
|
|
Mojimi rukami prešli dva Fusiony a s tým článkom moc nesúhlasim....Sedačky sa mi nezdajú nepohodlné (a to mam 194 cm), priestorovo väčší ako Octavia, motory čo som mal k dispozícii 1,4 TDCI a 1,6 mi neprišli zásadne nesvižné, dostatok sily majú, no ak je niekto zvyknutý na 3,0 TDI, či na Audi RS4 s 5,8 motorom s Lamborgini tak potom sa nečudujem, že mu to príde lenivé.
Včera som pozeral, Fábia strašné auto, s porovnateľným motorom o 10 tis. korún drahšia ale výbava taká že až....Škoda 105S bola lepšie vybavená
Takže Fusion je veľmi podarené auto za veľmi priaznivú cenu. _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Wed Mar 11, 2009 7:31 am Post subject: |
|
|
Mne tvar auta vyhovuje. Priliš neholdujem takym KIA karoseriam. No priznam sa, mal som zalusk na novu fabiu kombi, ale cenou sa k Fusionu vobec nedalo dostat. Tak som to vzdal. Nemam vyhrady k interieru. Možno by sa zišiel silnejsi motor. Napr. taky motor 1.4 o vykone 71 kW co sa teraz montuje do novej Fiesty. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
zdenal8

|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:04 am Post subject: |
|
|
Miky21: Ten světlomet kuli výměně žárovky vůbec sundavat nemusíš. Dá se to v pohodě i bez sundavání. Teda já s tim problém nemám a to bych řek, že nemam nijak hubený ruce. A celkem v pohodě se tam dostanu. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
 |
Miky21
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:09 am Post subject: |
|
|
Me to nevadi,povolim tri srouby a je to,zda se mi to rychlejsi,nez to mordovat na slepo _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi Doratorq 92PS dalk.central modra Navy 02/2004 |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
|
Back to top |
|
 |
vbalko
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 10:40 am Post subject: |
|
|
Neviete cim to je, ze niektore clanky tu na fusion clube (nie na fore), take ako je ten tvoj link mi hlasi firefox ako nebezpecnu stranku? Dokonca ak som to ignoroval, tak sa mi dostalo zopar malwarov do notebooku. Nie moc dobra vizitka pre fusion club. _________________ Ford Fusion 1.6i 16V 100k, Flair X, Black Panther, Folie
 |
|
Back to top |
|
 |
Yardas

|
Posted: Wed Mar 11, 2009 12:28 pm Post subject: |
|
|
Mám podobné zkušenosti jako vbalko - i při otvírání obrázků _________________ Ford Fusion Ebony 1,4 Duratec (1/2009) modrá metalíza
http://fusion.fordclubs.org/nase4.html |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Mar 11, 2009 12:32 pm Post subject: |
|
|
jj, chlapi, mali sme tu virus ... myslel som, ze som to poriesil, ale vidim, ze na niektorych podstrankach ten zly kod este je, odstranujem to ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Wed Mar 11, 2009 1:02 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | jj, chlapi, mali sme tu virus ... myslel som, ze som to poriesil, ale vidim, ze na niektorych podstrankach ten zly kod este je, odstranujem to ... |
To ako dokážu zavesiť na stranku? Tomu fakt nerozumiem. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
|