View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vbalko
|
Posted: Wed Mar 04, 2009 5:17 pm Post subject: |
|
|
gaston wrote: | Takže dnes mám za sebou 1. garančku (po roce).. Šel jsem tam , kde jsem Fušona koupil - Detax Jičín (teď to má Ford Charouz).
Velmi mě překvapila cena : 2642,- ... což si myslím vzhledem k předchozím příspěvkům je více než dobrá částka...
prohlídka: 600,-
výměna pylového filtru: 360,-
filtr oleje: 167,-
filtr pylový: 468,-
olej Ford 5W-30-60L 4litry: 596,-
+DPH = 2642,- Kč |
To bol nejaky extremne lacny olej - tolko nestoji 4L oleja ani v obchode, nie to este v servise _________________ Ford Fusion 1.6i 16V 100k, Flair X, Black Panther, Folie
 |
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Wed Mar 04, 2009 6:39 pm Post subject: |
|
|
vbalko wrote: | gaston wrote: | Takže dnes mám za sebou 1. garančku (po roce).. Šel jsem tam , kde jsem Fušona koupil - Detax Jičín (teď to má Ford Charouz).
Velmi mě překvapila cena : 2642,- ... což si myslím vzhledem k předchozím příspěvkům je více než dobrá částka...
prohlídka: 600,-
výměna pylového filtru: 360,-
filtr oleje: 167,-
filtr pylový: 468,-
olej Ford 5W-30-60L 4litry: 596,-
+DPH = 2642,- Kč |
To bol nejaky extremne lacny olej - tolko nestoji 4L oleja ani v obchode, nie to este v servise |
Já vám to říkám furt, do Fordu patří "fordí" olej a ten je v servisech velmi levný. Mě stála nápln? olejem Ford Formula E (doporučen výrobcem Fusionu) 638,-Kč v servisu. Samozřejmě, že mi tam původně chtěli nacpát nějaký předražený Castrol, ale kdo zná, ten se nedá
To je on:http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTc5Mw==&akce=detail&id=97773 v servisech mají v sudech, takže cena je ještě příznivější. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná
Last edited by sedlaq on Wed Mar 04, 2009 6:55 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Wed Mar 04, 2009 6:58 pm Post subject: |
|
|
U nás jej slevnili, podívej na můj doplněný předchozí příspěvek. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Mar 04, 2009 7:18 pm Post subject: |
|
|
sedlaq wrote: | U nás jej slevnili, podívej na můj doplněný předchozí příspěvek. |
aha, jasne .... dik _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:57 am Post subject: |
|
|
MajoV wrote: | TREK wrote: | Szilcar sidli na ...KONTAKT:Ing Drobnák,0911 900 795 pripadal mi ako veduci-mozno majitel? |
Aky je ten szilcar v BA? Nie su drahi? Nemaju nahodou nejaky web? |
Tak sa tam chystam na buduci tyzden. Potom dam vediet ci sa oplati Bratislavcanom radsej tam chodit. _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
sir.lukas

|
Posted: Wed Mar 11, 2009 8:53 pm Post subject: |
|
|
Takze jak jsem slibil tak pisu svoje zkusenosti s autoservisem Kantor ve Vendryni.
Kdyz jsem rano prijel do servisu tak tam byl trosku zmatek, protoze servisak se kterym jsem se domlouval mel nemocenskou a ten ktery me obsluhoval tam pracoval teprve tyden. Musim rict ze velmi vstricny pristup vsech zamestnancu, vcetne pana majiteleme mile prekvapil. Za rok me tam uvidi urcite zase, nebo mozna jeste drive (chystam se na vymenu rozvodu byla mi recena cena cca 4000,- Kc). Jinak auto v 7.30 pristaveno a v 9.00 sem odjizdel s hotovym autem.
Cena servisni prohlidky:
 _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi Elegance 05/2003
 |
|
Back to top |
|
 |
TREK

|
Posted: Mon Mar 16, 2009 6:12 pm Post subject: |
|
|
MajoV wrote: | MajoV wrote: | TREK wrote: | Szilcar sidli na ...KONTAKT:Ing Drobnák,0911 900 795 pripadal mi ako veduci-mozno majitel? |
Aky je ten szilcar v BA? Nie su drahi? Nemaju nahodou nejaky web? |
Tak sa tam chystam na buduci tyzden. Potom dam vediet ci sa oplati Bratislavcanom radsej tam chodit. |
No bol som tam sa spitat na servisnu prehliadku a cenu cca 200,-Eur
a do Trnavy sa mi nechce ,skusim dat sancu Sammitu ,ak nieco dobabru tak nech si ma nepraju .Idem v stredu na 14:30. _________________ FORD FUSION ,RIVAL X,1.4l,80hp,TANGO,
6X AIRBAG,KLIMA, denne svietenie,
2 DIN PIONEER,195X55 R16´ |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 12:46 pm Post subject: |
|
|
Bol som na tej Vajnorskej. No problem rano som nechal auto na obed bolo. Sice neskor ako som cakal ale je to jedno. No a cena neviem neviem. Mal som sice svoj olej ale za 65 EUR sa to myslim v summite nepodari nikomu. 41.16 stal Olej z olejposta.sk takze dokopy cca 106. Ja by som tam siel zas.
Maju tam velke okno a ked som sa pytal ci tam mozem byt ked to budu robit tak povedal, ze ano. Mali tam viac aut ale neboli tam ziadny cakajuci ludia na obsluhu. Iba jeden clovek prisiel za mnou pri preberani.
Menili mi olejovy a vzduchovy filter a nejake drobnosti este pozerali. Kedze s autom nemam problem iba som sa popytal na par veci a nebolo co riesit.
TREK ako si dopadol ty? _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
TREK

|
Posted: Thu Mar 19, 2009 3:26 pm Post subject: |
|
|
MajoV wrote: | Bol som na tej Vajnorskej. No problem rano som nechal auto na obed bolo. Sice neskor ako som cakal ale je to jedno. No a cena neviem neviem. Mal som sice svoj olej ale za 65 EUR sa to myslim v summite nepodari nikomu. 41.16 stal Olej z olejposta.sk takze dokopy cca 106. Ja by som tam siel zas.
Maju tam velke okno a ked som sa pytal ci tam mozem byt ked to budu robit tak povedal, ze ano. Mali tam viac aut ale neboli tam ziadny cakajuci ludia na obsluhu. Iba jeden clovek prisiel za mnou pri preberani.
Menili mi olejovy a vzduchovy filter a nejake drobnosti este pozerali. Kedze s autom nemam problem iba som sa popytal na par veci a nebolo co riesit.
TREK ako si dopadol ty? |
Dobre ze sa pitas !!!
Mam rozporuplne pocity.Prisiel som tam a vsetko v pohode,dokonca nebol problem z nahodenim sportoveho filtra GREEN .Co ma zarazilo bolo ked som ziadal o geometriu a bolo mi povedane ,ze do roka ,alebo do 20000km to vraj niekedy preplaca Ford,nakoniec som si ju platil sam 41,-Euro,lebo som dosiel po jednom roku a styroch dnoch.Celkova prehliadka stala 200.13,-Euro a umyly my aj auto.Dosiel som si po neho skor a vydel som ako isiel servisak prevetrat mojho Fofika. Doslova ho prevetral ,len sa za nim zaprasilo a to bol motor a prevodovka urcite studeny.Ho...da. Priatelka tam uz uz isla robit poriadky a este dnes rano to nevedela predychat.Prehliadka trvala cca 4 hodky .
Asi tak. _________________ FORD FUSION ,RIVAL X,1.4l,80hp,TANGO,
6X AIRBAG,KLIMA, denne svietenie,
2 DIN PIONEER,195X55 R16´ |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 4:04 pm Post subject: |
|
|
Ja som nevidel ci sa vobec boli previezt tak som bol ukrateny o ten zazitok . No co. _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 1:36 pm Post subject: 1. servisní prohlídka (garančka) - Auto Kantor Vendryně |
|
|
Takže dneska 1. servisní prohlídka (po 1.roce).
Místo: Ford Kantor Vendryně ( www.autokantor.cz )
Čas: 1hod.
Cena: 2 496 Kč
U prohlídky jsme byli, Fofíka jsme měli 5m na dohled . Stáli jsme u vrat do dílny, takže celkem blízko-šlo vidět, co s tím dělá.
1. Zvedl auto, vypustil olej, s lampou zkontroloval celý podvozek a brzdy
2.Auto spustil, naplnil olej (na doporučení tady z fora jsme si nechali nalít olej "Ford Formula"), vyměnil filtry a pak tam něco zvenku i v interiéru kontroloval.
Přístup super, pan majitel byl příjemný, dokonce tam chvíli byl a Fusika nám, jak byl zvednutý, sám kontroloval. Časově to vyšlo dobře a cena podle některých tady celkem nízká. Akorát nám ( s naším souhlasem) vyměnili podložky SPZetek za svoje "AutoKantor" . Pak nám ještě spravil víčko nádrže (bylo uvolněné) a přilepil ulomenou přední masku .
Auto neumyli, ale to nevadí, protože kontorolu laku si neučtovali.
V "areálu" je i prodejna s auto potřebami AutoKelly ( www.autokelly.cz ), kde mají spoustu věcí.
Takže my jsme byli nad míru spokojeni a příští rok tam pojedem zas .
BTW: V showroomu stály 4 nové Fusiony a jenom jeden Focus....a vzadu stál další Fusion a new Fiesta ....a jinak nějaké Suzuki (je to v jednom). _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Last edited by Ivašek a spol. on Sat Mar 20, 2010 1:20 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Kormi

|
Posted: Sun Mar 29, 2009 11:35 am Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | Takže dneska 1. servisní prohlídka (po 1.roce).
|
Ivo, díky to je zajímavé info..i když mám 1.servisku až v lednu 2010 určitě budu nejdříve kontaktovat Vendryni v Ostravě je teď díky slevám FoFu vidět na každém rohu...určitě nebudu sám  _________________ Ford Fusion 1,4 -16V -Ebony Blaser 1/09
Ford Grand C Max-1,9 Tdi 12/13
http://fusion.fordclubs.org/nase5.html
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 7:07 pm Post subject: |
|
|
Kormi wrote: | Ivo, díky to je zajímavé info.. |
jj, nemáš zač
No fofíků už je spousta...jak jsem psal, tak v tom autosalonu jich tam měli 5 a cestou jsme jich taky hooodně potkali
Njn....jedno z nejprodávanějších aut.... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
Lukys

|
Posted: Mon Apr 06, 2009 5:54 pm Post subject: 1.Garančka |
|
|
Tak dnes jsem byl na 1.garančče u Ford Kruml - Brandýs nad Labem
Tam jsem auto před rokem i kupoval.
Olej ford 4l, vzduch a olej filtry, 2dl nemrznoucí kapaliny do chladiče,
seřízení světel, umytí motoru, kontrola laku - Cena celkem 2703,-
Takže plná spokojenost s chováním servisu i cenou.
Nechal jsem si ještě přilepit plast pod stěrači - zdarma v záruce.
Filtr u klimy si vyměním sám a rovnou vydesinfikuju. _________________ Ford Fusion Ebony 1.4i 16V |
|
Back to top |
|
 |
|