View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sat Apr 18, 2009 12:59 pm Post subject: |
|
|
dodo50 wrote: | Tak vás pánové nepotěším, aspon mě to nepotěšilo.... |
Tak to mě p.o.s.e.r
To je brutální...za tolik prachů takové auto
No aspon už nebudou jezdit jenom Ebonáci, ale i jiné...ten Comfort s lištama v barvě karoserie musí vypadat zajímavě, no a Calero je nádhera!!! No za ty prachy to bude ještě prodávanější
Akorát se divím, že nedali do akce 1.6
EDIT: Tak sem se pořádně díval na ceník, a je tam i 1.6  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
Kormi

|
Posted: Sun Apr 19, 2009 12:05 am Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: |
Tak to mě p.o.s.e.r To je brutální... |
To Calero v 1,6 to mrzí...ale může nás těšit,že si už Fofu nějakou dobu užíváme  _________________ Ford Fusion 1,4 -16V -Ebony Blaser 1/09
Ford Grand C Max-1,9 Tdi 12/13
http://fusion.fordclubs.org/nase5.html
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 1:10 pm Post subject: |
|
|
Kormi wrote: | To Calero v 1,6 to mrzí...ale může nás těšit,že si už Fofu nějakou dobu užíváme  |
Njn....ale za těch 320 mohlo být Calero 1.6 v plné palbě
No to by si ale člověk nemohl nic koupit  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
výtrusník
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 6:04 pm Post subject: |
|
|
Co je na tom CALERU tak pěkného, ochrana žádná jen oplastované spodek karoserie - vypadá to jako Fábka ve verzi chudák...
Další malý (ne)teréſák. |
|
Back to top |
|
 |
kuna
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 9:20 pm Post subject: Nový ceník |
|
|
Mám objednanou Ebony verzi na dodání ke konci května a také jsem váhal, zda nemám počkat. Ale po porovnání bych teď vždy zaplatil o pár tisíc víc nebo bych něco ve výbavě vůbec nemohl nakombinovat (např. sklápění zrcátek) |
|
Back to top |
|
 |
cana
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 1:33 pm Post subject: |
|
|
Tak v pátek si jdu pro svého fofíka, sice jsem si od února počkal, ale zase ho mám přesně podle toho jak jsem chtěl. (a hlavně jsem ušetřil na zimákách, ty příjdou až na podzim)
Ty nové nabídky nic moc. Ve výsledku to vychází dráž než ebony. Jen ta 1.6 v akci fakt zamrzí. Svezl jsem se v obou a ta 1.6 je jiné kafe. Budu muset svojí těžkou nožku trošku krotit
PS.: Děkuji za toto fórum, moc mi pomohlo při výběru. |
|
Back to top |
|
 |
worazim

|
Posted: Mon Apr 20, 2009 6:54 pm Post subject: |
|
|
Také jsem čekal, jaké budou nové akce.
Zajímavé je to dolní oplastování ,je ale dražší.
Nejsem nijak zklamaný z toho, že nové nabídky nevyužiji.
Mám totiž na květen objednanéfo fofíka 1.4 Ebony.
Navíc jsem usmlouval tónovaná skla, ovládání rádia pod volantem,zklápění zrcátek po zamčení, druhý klíč na dálku a tříletou záruku.
Palubní počítač už mi nedal, tak je placený.
Už se nemůžu dočkat až bude fofík doma a konečně sešrotuji žigulíka.
PS:Tohle fórum je fakt nejlepší. _________________ FORD Fusion Ebony 1,4 16V Duratec 59kW/80k 05/2009 , od 04/2011 předělán na LPG |
|
Back to top |
|
 |
Kormi

|
Posted: Mon Apr 20, 2009 7:16 pm Post subject: |
|
|
worazim wrote: |
Mám totiž na květen objednanéfo fofíka 1.4 Ebony.
PS:Tohle fórum je fakt nejlepší. |
Tak to koukám,že Ti k akční nabídce ještě dali něco navíc. Ať Ti to čekání uteče  _________________ Ford Fusion 1,4 -16V -Ebony Blaser 1/09
Ford Grand C Max-1,9 Tdi 12/13
http://fusion.fordclubs.org/nase5.html
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk |
|
Back to top |
|
 |
worazim

|
Posted: Mon Apr 20, 2009 7:22 pm Post subject: |
|
|
Přes hodinu jsem ho lámal. Hrál jsem to na "lepší" konkurenci a vyšlo to.
Nakonec mi řekl, že jestli pošlu dalšího zájemce, tak to zapře  _________________ FORD Fusion Ebony 1,4 16V Duratec 59kW/80k 05/2009 , od 04/2011 předělán na LPG |
|
Back to top |
|
 |
primi
|
Posted: Fri Apr 24, 2009 9:26 pm Post subject: |
|
|
Zdravím všechny. Jsem tu nový. 16.2.2009 jsem objednával nového fusiona do výroby a 17.4.2009 jsem si ho přebral. Verze viz podpis. Zatím spokojenost.
Ohledně nové nabídky. Fajn, že je širší, ale vychází to dráž. Až na tu nejlevnější variantu. _________________ Ford Fusion EBONY, Blazer, 1.4 Duratec, 59kW, Comfort Sony, tmavě tónovaná skla od B sloupku, 3/2009 |
|
Back to top |
|
 |
DanFusi

|
Posted: Sun Apr 26, 2009 7:09 pm Post subject: už je 3 týdny doma |
|
|
Už máme FoFu 3 týdny doma, 1155km má za sebou. První dojmy - nezklamal. Ten vnitřní prostor, místo nad hlavou a pohodlné nastupování no paráda. Převodovka ( nebo spojka) je po ránu hlučnejší, takže je to FoFu , díky tomuto fóru jsem si toho všimnul. Motor se probouzí s každou stovkou km k životu, takže zatím naprostá spokojenost. Děti jej také přijaly s nadšením, neokopané auto to tu ještě neměli. Už si ho přizpůsobili k obrazu svému. Takže FoFu je doma. _________________ C3 Picasso 1.4 VTi 2/2016
Ford Fusion Ebony 1.4 Duratec, 4/2009, Mondus silver, PP, manual klima
 |
|
Back to top |
|
 |
DUDIS

|
Posted: Mon Apr 27, 2009 2:00 pm Post subject: nový FF na obzore - ďalekooooo |
|
|
nazdárek
som čakatel na ff a za tych sedem dní čo som ho objednal som sa začal detajlnejšie zaujímať o fusiony a našiel som túto stránku. som trochu zmetený z toho čo som tu čítal - samo nie všetko - je tam dosť negatív .
je to moje prvé nové auto a dufam že nešliapnem do h...a.
mal som ho za strednú veľkosť a ono to je malé auto
myslel som že je jedno s najspoľahlivejších a teraz neviem?
mam objednané ff X a malo by byť až v júni ... sa zošaliem dni sa vlečú a nedokážem už myslieť racionálne a dnes sa mi snívalo že mi šlohli elektrony - no des
ako to vydržať ešte 2 mesiace... _________________ sympaťák...
FF 1,4 duratec, FAMILY X, vision metalic, fólie, poťahy superior, zásterky ... no proste krása |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Apr 27, 2009 8:11 pm Post subject: Re: nový FF na obzore - ďalekooooo |
|
|
DUDIS wrote: |
mal som ho za strednú veľkosť a ono to je malé auto
myslel som že je jedno s najspoľahlivejších a teraz neviem?
|
neries take veci chlape ...
1. je to male auto ? to ho porovnavas s kym ? s autami co stoja 700 000 ?
v tejto cenovej kategorii je to najlepsie co mozes mat, aj co sa tyka priestoru
2. kto ti povedal, ze nie je spolahlive? toto nechapem ved aj podla testov TUV patri posledne roky k TOP 3 NA SVETE !!! _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
DUDIS

|
Posted: Tue Apr 28, 2009 7:30 am Post subject: |
|
|
to len preto že som na začiatku našiel na týchto stránkach viac negatív a problémov s ff, ale už som nasal viac info a neskutočne sa teším že som ho objednal
ale čím viac čítam tým je to horšie - čas sa vlečie neskutočne pomaly a už by som si rád vyskúšal ten pocit prevetrať ho na cestách
je v zaujímavej cene a fakt som urobil dobre len tá čakačka ma zabíja...  _________________ sympaťák...
FF 1,4 duratec, FAMILY X, vision metalic, fólie, poťahy superior, zásterky ... no proste krása |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Apr 28, 2009 11:07 am Post subject: |
|
|
uz o tom bolo pisane, chod na hocijaky auto web a najdes milion negativ .. bud v pohode, budes spokojny, uvidis  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
|