View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin

|
|
Back to top |
|
 |
durco

|
Posted: Mon Jul 13, 2009 3:41 pm Post subject: |
|
|
A kde sa chystáš do Chorvátska? Lebo aj my ideme 25.7 na Brač. Myslím že na tejto adrese nájdeš čo hľadáš, teda dúfam http://www.motorway.hu/engine.aspx?page=Slovak _________________ Ford Fusion , 1.4 16V 11/2006, Tonic, 15" |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
|
Back to top |
|
 |
durco

|
Posted: Mon Jul 13, 2009 4:34 pm Post subject: |
|
|
Ano, myslel som ten PDF súbor, na informáciu si myslím že je to dobrá vec, ak chceš aj kupovať online tak cez ten tvoj odkaz, aj to som pozeral. Ja v Maďarsku nevyužívam diaľnice, v smere od Bratislavy netreba ísť cez diaľnicu. Ja chodím na Brač služobne už asi 10 rokov, súkromne s rodinou tam ideme 3 krát. Kolegovia chodia na Krk, tiež si pochvaľujú. Tak šťastnú cestu. _________________ Ford Fusion , 1.4 16V 11/2006, Tonic, 15" |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jul 13, 2009 4:58 pm Post subject: |
|
|
dikes ... ja dialnice vyuzivam ... z Miskolca, cez Budapest az dole do HR, okolo Balatonu ...
kupim si mesacnu, pozeram, ze tam nemaju 1dnovu na D1, tak ked tam budem 2 tyzdne, treba mesacnu .... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
durco

|
Posted: Mon Jul 13, 2009 5:19 pm Post subject: |
|
|
Ja dialnicu nemám akú v Maďarsku využiť, mal by som to zachádzku ku Balatónu. Jasné že ty z Košíc inak ani nemôžeš ísť, po diaľnici to máš bližšie a rýchlejšie.Ani tie obyčajné cesty nie sú až také zlé v Maďarsku, samozrejme na pár výnimiek. _________________ Ford Fusion , 1.4 16V 11/2006, Tonic, 15" |
|
Back to top |
|
 |
roks

|
Posted: Mon Jul 13, 2009 6:04 pm Post subject: |
|
|
a kam jedeš na Krk...já tam byl už 9x v kempu kousek od Punatu(Konobe)...super kemp jen je to tedy naturist kemp,tedy nic pro stydlivky
letos poprvé jedu jinam,tedy na Istrii do Rabacu...v pátek 17.7. odjíždíme...už se těšííím  _________________ Ford C Max Titanium ,2,0 TDCI ,136 k, černá metalíza
EX Ford Fusion Ebony 1,4 , 80k,červená colorado,05/2008
 |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jul 13, 2009 6:49 pm Post subject: |
|
|
ostrov Krk, dedina Cizici, tam som bol aj minule.
nie je to ziadne stredisko, proste dedina, ale svagor ma cln, takze predpokladam, ze kazdy den budeme inde ...  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
roks

|
Posted: Mon Jul 13, 2009 8:05 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | ostrov Krk, dedina Cizici, tam som bol aj minule.
nie je to ziadne stredisko, proste dedina, ale svagor ma cln, takze predpokladam, ze kazdy den budeme inde ...  |
aha,tak to už vím kde...taky jsme se tam byli podívat...je to na druhé straně ostrova...no ale líbí se mi na celém Krku....už jsem ho za těch 9 let prolezl skoro celý  _________________ Ford C Max Titanium ,2,0 TDCI ,136 k, černá metalíza
EX Ford Fusion Ebony 1,4 , 80k,červená colorado,05/2008
 |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Jul 14, 2009 7:38 am Post subject: |
|
|
roks wrote: | ....už jsem ho za těch 9 let prolezl skoro celý  |
ja som tam bol len v r. 2007, a tiez sme ho oboplavali cely ... velmi sa mi pacilo na Baske, pekna plaz a v mori take betonove vysoke piliere a plosiny a z nich sa super skalalo do vody  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
King24

|
Posted: Tue Jul 14, 2009 12:58 pm Post subject: |
|
|
a hlava na hlave....Baška tam už viac nepojdem....
aj cesta tam cez celý ostrov....
Krk ako mesto sa dá... na kúpanie moc nie ...
Punat sa mi páčil asi najviac...len škoda že je tam otvorené more a tým aj trošku chladnešia voda...
Šilo teplá voda ale malé-krátke pláže...
Malinska tiež mi nejak nesadla...
Tiež sa tam chystám aj tento rok...termín ešte neviem... ako sa mi podarí uvoľniť s práce.. + musí byť dobre počasie v HR
možno na prelome mesiaca prip zač august....
a verejné FKK tiež nejak nemusím... také malé "sukromné" to sa dá... _________________ Fusion Comfort, Moondust Silver, r.v. 2/2007, 80 koní v stajni Duratec |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Jul 14, 2009 4:09 pm Post subject: |
|
|
King24 wrote: | a hlava na hlave....Baška tam už viac nepojdem....
aj cesta tam cez celý ostrov....
|
ked sme tam boli, bolo tam v pohode miesta, nebolo to preplnene ... a cesta bola cez more, takze pohodka, krasne sme oboplavali cely Krk ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
King24

|
Posted: Wed Jul 15, 2009 8:59 am Post subject: |
|
|
dulius wrote: |
ked sme tam boli, bolo tam v pohode miesta, nebolo to preplnene ... a cesta bola cez more, takze pohodka, krasne sme oboplavali cely Krk ... |
Tak to nemožeš zrovnávať...čln sa dá zaparkovať lahšie ako auto...aspoň počas sezóny ...
A toho sa bojím aj tento rok... že vraj chorváti značne zvýšili počet "súkromných platených" parkovísk a aj ceny...
Ako som začal jazdiť do HR na aute tak som sa zvykol presúvať každý deň na inú pláž...iné miesto
Celkovo mi to príde rovnaké...s menšími zmenami...
Preferujem čo najbližší prístup autom k moru-parkovisku.
Vítaná je možnosť menšej "súkromnej" pláže
A začal som si sám hľadať ubytovanie priamo na mieste... _________________ Fusion Comfort, Moondust Silver, r.v. 2/2007, 80 koní v stajni Duratec |
|
Back to top |
|
 |
|