View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kolman_TK
|
Posted: Tue Apr 13, 2010 3:47 pm Post subject: |
|
|
Včera jsem si všiml, že mi nesvítí na jedné straně zpátečka,tak jsem vymontoval žárovky a koukám se žárovkou od pohledu ni není tak se mrknu na kryt, a na levé straně není bílá ploška jako na straně pravé ( tak mě napadlo jestli tam to světlo vůbec má svítit).je to možné? |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Tue Apr 13, 2010 4:49 pm Post subject: |
|
|
Kolman_TK wrote: | ... na levé straně není bílá ploška jako na straně pravé ( tak mě napadlo jestli tam to světlo vůbec má svítit).je to možné? |
A co tak napsat rok výroby?
Pokud dobře vím, tak starý FF (před faceliftem) má zpátečku jen na jedné (myslím právě pravé) straně  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
michal.solar
|
Posted: Tue Apr 13, 2010 4:50 pm Post subject: |
|
|
Záleží jak máš staré auto , já mám jen jedno světlo na zpátečce.Mám dojem že dvě jsou až po omlazení. _________________ B-max 1,6L Duratorq Midnight Sky
ex fusion 2004 1,4tdci stříbrný |
|
Back to top |
|
 |
michal.solar
|
Posted: Tue Apr 13, 2010 4:52 pm Post subject: |
|
|
no jo ivašek jako vždy rychlejší. _________________ B-max 1,6L Duratorq Midnight Sky
ex fusion 2004 1,4tdci stříbrný |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Tue Apr 13, 2010 5:02 pm Post subject: |
|
|
michal.solar wrote: | no jo ivašek jako vždy rychlejší. |
Njn  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|