View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stevulik2

|
Posted: Tue May 11, 2010 12:12 pm Post subject: Hluk od kolesa |
|
|
Nazdar som cerstvym majitelom ford fusion. Mam taky mensi problem. Zda sa mi ze pocujem od praveho predneho kolesa nejaky zvuk, akoby hucalo lozisko. Metie ma ale to ze to nieje konstantny zvuk ale taky skor prerusovany, v zavislosti od rychlosti pohybu auta. Predstavte si akoby ste mali nieco nalepene na kolese.(samozrejme ze nieje). Z volantom netrasie. Auto drzi stopu aj pri brzdeni. Najviac to pocut medzi 30 az 80 km/h. Potom uz sa ten zvuk straca,pretoze sa zvysi frekvencia toho zvuku. resp. neda sa tak identifikovat.
Je to rok 2006 a 142000km takze tomu lozisku by som sa necudoval. Mate s tym niekto skusenost? Inac je dost problem to niekomu aj ukazat, pretoze na prvy sup mi kazdy povie ze nic nepocuje. Dakujem za radu. _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi, 2006, Blue jean ,NOW NEW
Renault Twingo 1,2 ,1998, NOW
Seat Ibiza 1,4i ,1996
Fiat 126p ,1986 |
|
Back to top |
|
 |
kapustam

|
|
Back to top |
|
 |
stevulik2

|
Posted: Tue May 11, 2010 3:07 pm Post subject: |
|
|
Tak mi to nedalo a skocil som do servisu. Chlapik sadol so mnou do auta ako prisediaci. Zvuk pocul, no ze vraj to asi nebude lozisko. Potom sadol za volant a skonstatoval ze to je lozisko. Fakt je ze aj ja ked som sedel na mieste spolujazca, tak som to az tak nepocul. Potom zasiel do garaze s autom , nadvyhol ho a konstatoval ze je to lozisko ale na lavom kolese, zatial co ja som si myslel ze je to na pravom. Tak si to asi dam spravit, co ine my ostava a le dufat ze to je toto Lozisko 45€+robotka 1,5h cca 35€. _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi, 2006, Blue jean ,NOW NEW
Renault Twingo 1,2 ,1998, NOW
Seat Ibiza 1,4i ,1996
Fiat 126p ,1986 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|