| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 9:00 am Post subject: garazova farba !? |
|
|
Svagor mi povedal, ze existuje farba na podlahy v garazi, nieco proti prachu. Natrie sa to normalne na beton.
Poznate to?
vcera som bol v Baumaxe a nic take tam nemali, predavacka mi ukazala, ze tam dole to je, ukazala plechovku velku a ja na nej citam, ze je to na betony a vyslovene nie na garaze  _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
destroy
|
Posted: Wed Sep 26, 2007 9:16 am Post subject: |
|
|
ano, v baumaxe to nekupis ale v kazdej normalnej drogerii maju farby na garaze. Odporucam to najprv napenetrovat lepidlom do omietky rozpustenym vo vedre s vodou a na to to natriet. Uz to mam pol roka a je to super. _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/ |
|
| Back to top |
|
 |
duso
|
Posted: Wed Sep 26, 2007 1:48 pm Post subject: farba |
|
|
Ja ti odporúčam farbu na betón BETONA, výrobcu nemenujem. Mám ju dva roky v garáži. Drží dobre len v miestach otáčania kolies sa časom
"vyderie" ale dá sa pravidelne obnoviť. Náter na 50 m2 ma vyšiel cca 3000 SK. Dá sa aj kvalitnejšie, to je ale cca 1100,- Sk/m2 /liate podlahy. _________________ Ford Kuga, TREND X, 2.0 TDCI 103kW |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 4:34 pm Post subject: |
|
|
ja som cakal ze to bude nieco original na garaze, siel som do jedneho farby laky ( pri predajni Suzuki na Sidlisku nad Jazerom v KE ) .... a tam nic na garaze nemali, len mi tam poradili, resp. povedali ze nieco na Beton tam maju, volalo sa to ani neviem ako 7kg stalo 800 Sk ....
destroy, ty nevies ten nazov Tvojej farby?
na webe vidim napriklad take nieco, len neviem kolko to stoji:
http://www.helios.si/colours/ska/show.php?ID=84
to lepidlo na omietky som kupil. _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
DR
|
|
| Back to top |
|
 |
destroy
|
Posted: Wed Sep 26, 2007 6:22 pm Post subject: |
|
|
pfff, nazov farby som nepozrel, teraz som bol v garazi. Nabuduce.
Ale vyfotil som podlahu:
farba stala asi 500sk (naozaj si presne nespominam, ale viac by som za to asi nedal) a vystacila na celu garaz. + kupil som dalsiu na tu tmavu obrubu a z tej som vymaloval aj celu pivnicu (4x3m) a dost mi zostalo. Reflexne pasiky som namaloval s normalou farbou na zelezo. Maloval som to zaciatkom maja a cez leto tam parkoval otec a zatial ziadne poskodenie. Drzi to uplne super aj ked som na to kladol tazke zeleza. (tie skrvny co su na tofkach je spina) _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/
Last edited by destroy on Wed Sep 26, 2007 6:42 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 6:38 pm Post subject: |
|
|
Nejlepší je barva co se používá na vodorovné značení. Ovšem jestli se dá někde v malém balení koupit nevím. Takže kdo má známého silničáře, který maluje vodorovné značení....  _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 6:38 pm Post subject: |
|
|
dikes za fotky, vyzera to dobre ... skus mi zistit nazov tej farby este _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
icask

|
Posted: Thu Sep 27, 2007 6:40 am Post subject: |
|
|
Skuste hornbach. Akurat vcera som tam pozeral farbu na beton tusim sa volala NATRIMA . Detailne som ju nestudoval, ale uputala ma natreta vzorka a ta vyzerala presne tak ako podlaha co som maloval na vojne. Tam sme mali nejaku speci farbu do autodielni. _________________ FO FU 1,4 TDci 12/2005 od 11.2008 uz VW Passat 1,9 TDi |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Sep 27, 2007 7:36 am Post subject: |
|
|
| icask wrote: | | Skuste hornbach. Akurat vcera som tam pozeral farbu na beton tusim sa volala NATRIMA . Detailne som ju nestudoval, ale uputala ma natreta vzorka a ta vyzerala presne tak ako podlaha co som maloval na vojne. Tam sme mali nejaku speci farbu do autodielni. |
no neviem, v baumaxe mali farby na beton, ale vyslovene sa nehodili na garaze. Ja si pockam na ten nazov farby od destrouy _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
destroy
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|