| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
pirat

|
Posted: Sun Oct 21, 2007 6:51 pm Post subject: F1 Ferrari majster sveta |
|
|
Ferrari forzaaaaa!!!  _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sun Oct 21, 2007 6:52 pm Post subject: Re: F1 Ferrari majster sveta |
|
|
| Getrag wrote: | Ferrari forzaaaaa!!!  |
tento rocnik povazujem za trapny, najma po tom, co sa dialo par tyzdnov dozadu  _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Sun Oct 21, 2007 6:59 pm Post subject: Re: F1 Ferrari majster sveta |
|
|
| dulius wrote: | | Getrag wrote: | Ferrari forzaaaaa!!!  |
tento rocnik povazujem za trapny, najma po tom, co sa dialo par tyzdnov dozadu  |
No zial taky je zivot v tomto sporte je bitka a spinavost, ale v ktorom nieje ze ?
Kazdopadne som fandil Hamiltonovi toho cigana Alonza neznasam, bol som vsak milo prekvapeny ze ma Raikonen este sancu. Tie 2 tyzdne v nemocnici ma dostali dost mimo aktualne dianie
Asi nieste prekvapeny ze som Ferrarista a je mi jedno kto sedi v monoposte hlavne ze Ferrari vyhra. Zvazujem ci zajtra nedojdem do prace s velkou vlajkou Ferrari (mozno dam len ciapku a parfem )
Som happy tak mi to nezazlievajte  _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sun Oct 21, 2007 7:03 pm Post subject: |
|
|
pohodka, kazdy ma svojho favorita
ja som rad, lebo dnes moja rodna dedina zase vyhrala a ako novacik 5.ligy sme po 11 kolach stale na cele tabulky bez prehry
nakoniec este aj postupime do 4.ligy, to by bolo neskutocne, uffff
Smizany - Hrabusice 1:3 (bol som na zapase)
http://www.futbalvsfz.sk/sutaze/sezona-2007-2008/dospeli/5.liga-jz _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
DR
|
|
| Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Sat Oct 27, 2007 8:17 am Post subject: Re: F1 Ferrari majster sveta |
|
|
No podla mna to nebude az take zle. Pochybujem zeby kvoli priestupku inych pri zelenom stole odobrali Ferrari titul. Ked tak odoberu body timu a daju im pokutu. V podstate jazdec nemoze zato co mu natankuju, a hlavne nech sa dohodnu kolko C bolo  _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sat Oct 27, 2007 8:44 am Post subject: Re: F1 Ferrari majster sveta |
|
|
| Getrag wrote: |
No podla mna to nebude az take zle. Pochybujem zeby kvoli priestupku inych pri zelenom stole odobrali Ferrari titul. Ked tak odoberu body timu a daju im pokutu. V podstate jazdec nemoze zato co mu natankuju, a hlavne nech sa dohodnu kolko C bolo  |
Omyl, ak porusili pravidla s tankovanim, tak BODY musia ist prec .. jazdec za to nemoze, ano, ale jazdec vyuziva to, ze porusili pravidla ...
Tak si pockam, ako to dopadne, kazdopadne Hamilton nechce titul takto vybojovany, ale ked doj*bali MC a vzali im vsetky body za nejake tie podvody a existuje spravodlivost, tak by to malo byt teraz opacne a od zeleneho stola by mali dat titul Hamiltonovi, ak to bola pravda s tym benzinom ... _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Sat Oct 27, 2007 8:54 am Post subject: Re: F1 Ferrari majster sveta |
|
|
| dulius wrote: |
Omyl, ak porusili pravidla s tankovanim, tak BODY musia ist prec .. jazdec za to nemoze, ano, ale jazdec vyuziva to, ze porusili pravidla ...
Tak si pockam, ako to dopadne, kazdopadne Hamilton nechce titul takto vybojovany, ale ked doj*bali MC a vzali im vsetky body za nejake tie podvody a existuje spravodlivost, tak by to malo byt teraz opacne a od zeleneho stola by mali dat titul Hamiltonovi, ak to bola pravda s tym benzinom ... |
Ako priklad uvediem spionaz MC body za pohar konstrukterov dole ale jazcom ostali. Citam som jeden clanok kde merali teplotu okruhu a vyslo im 65 C tym istym vyslo ze teplota bola viac ako 33C ktoru deklarovali Francuzi z meteo. Podla mna sa to na 99% skonci tak ako som napisal. Jazcom body ostanu a tim si to odskace. Howgh  _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|