Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Tu cakam vase podnety
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Pravidla fóra, informacie od administrátorov
View previous topic :: View next topic  
Author Message
KK

PostPosted: Tue Jan 30, 2007 6:31 pm    Post subject: Reply with quote

To je rozumný a asi i nejrychlejší.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kvetinkova

PostPosted: Wed Jan 31, 2007 12:15 pm    Post subject: Reply with quote

Laughing pre spravcu....
Back to top
View user's profile Send private message
Cara

PostPosted: Thu Apr 19, 2007 6:18 am    Post subject: Nový účastník fora Reply with quote

Zdravím všechny účastníky tohoto fora.
17.4. jsem si objednal v Praze nový Ford Fusion v akci Ford Fusion Champion. Jedná se o provedení s motorem 1,4 58 kW manuální převodovka barva tonik Very Happy . Vzhledem k velkému zájmu o tuto akci (cena 299 990 Kč), budu mít auto až koncem května nebo začátkem června. A tak jsem se zatím chtěl seznámit s tím, do čeho jdu. Dosud jsem ještě Ford neměl. Při procházení netu jsem narazil na tento web jehož součástí je i toto forum. A jsem velmi mile překvapen Exclamation Exclamation Forum se hezky rozjelo, jen bych chtěl na něco upozornit. Jako majitel Hyundaie jsem i účastníkem fora Hyundai a tam jsme se setkali s tím, že do fora se přihlašují účastnící, kteří nemají zájem o auta, ale jen prezentují své firmy, většinou zahraniční. Při prohlížení seznamu uživatelů tohoto fora jsem zjistil, že takových uživatelů je zde cca 30, možná i víc. Vždy mají uvedenou svou webovou stránku. Ve foru Hyundai to řešil admin tak, že občas prošel seznam uživatelů a takové uživatele smazal. To je jen můj poznatek, vše záleží na zdejším adminu.
Tak jsem se nějak rozepsal. teď toho nechám a ozvu se až budu mít jednak auto a jednak nějaký vhodný příspěvek. Ale forum a web budu dále sledovat. Very Happy Very Happy Very Happy Cara
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu Apr 19, 2007 8:02 am    Post subject: Re: Nový účastník fora Reply with quote

Cara wrote:
Zdravím všechny účastníky tohoto fora.
17.4. jsem si objednal v Praze nový Ford Fusion v akci Ford Fusion Champion. Jedná se o provedení s motorem 1,4 58 kW manuální převodovka barva tonik Very Happy . Vzhledem k velkému zájmu o tuto akci (cena 299 990 Kč), budu mít auto až koncem května nebo začátkem června. A tak jsem se zatím chtěl seznámit s tím, do čeho jdu. Dosud jsem ještě Ford neměl. Při procházení netu jsem narazil na tento web jehož součástí je i toto forum. A jsem velmi mile překvapen Exclamation Exclamation Forum se hezky rozjelo, jen bych chtěl na něco upozornit. Jako majitel Hyundaie jsem i účastníkem fora Hyundai a tam jsme se setkali s tím, že do fora se přihlašují účastnící, kteří nemají zájem o auta, ale jen prezentují své firmy, většinou zahraniční. Při prohlížení seznamu uživatelů tohoto fora jsem zjistil, že takových uživatelů je zde cca 30, možná i víc. Vždy mají uvedenou svou webovou stránku. Ve foru Hyundai to řešil admin tak, že občas prošel seznam uživatelů a takové uživatele smazal. To je jen můj poznatek, vše záleží na zdejším adminu.
Tak jsem se nějak rozepsal. teď toho nechám a ozvu se až budu mít jednak auto a jednak nějaký vhodný příspěvek. Ale forum a web budu dále sledovat. Very Happy Very Happy Very Happy Cara

dakujem za podnetny prispevok .... mozes mi napisat konkretne v akom prispevku niekto tu robil reklamu nejakej svojej firme?

admin marek
Cara

PostPosted: Thu Apr 19, 2007 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

To: dulius
Špatně jsi mě pochopil, součástí přihlášky do fora jsou v seznamu uživatelů odkazy na webové stránky, např. u následujících
58 getunis nerukin 05 duben 2007 0
59 literjack usa 06 duben 2007 0
60 lolisloa USA 08 duben 2007 0
61 palifedg Urugvay 09 duben 2007 0
62 poapswa Gonolul 09 duben 2007 0
63 gqlfambe Polasd 10 duben 2007 0
64 polaswry Lokasd 11 duben 2007 0
65 loasala Polasdf 12 duben 2007 0
66 oflatmq USA 13 duben 2007 0
67 frunoger usa 13 duben 2007 0
68 paloflqg Loasdevf 13 duben 2007 0
69 djsaklwf USA 13 duben 2007 0
70 AlbertPortao BR 14 duben 2007 0
71 hdjdheikfd Canada 14 duben 2007 0
72 kxdhjcgh Loadfset 15 duben 2007 0
73 jedpdmwasd Mexico 15 duben 2007 0
74 glamurs Ukraine 16 duben 2007 0
75 gkkrjfklsw Canada 16 duben 2007 0

a tito "uživatelé" se nijak dál neprojevují. Tzn. že jenom prezentují zmíněné stránky. Snad jsem to teď napsal srozumitelně.
Back to top
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu Apr 19, 2007 2:15 pm    Post subject: Reply with quote

pises o nickoch, ktore nic nepisu, viem o nich, oni pisu stale a SPAMUJU,a le ja to hned mazem ... vacsinou napisu hned do 1.topicu, do diakritiky ...

idem sa na to pozriet a zmazat ...
sedlaq

PostPosted: Tue May 29, 2007 4:16 pm    Post subject: Podpis Reply with quote

Já bych se přimlouval, aby se pouze doporučení moderátorů o připojení informací o vozidle toho kdo píše příspěvek stalo pravidlem. Je pak hned jasné, jaké motorizace se např. příspěvek o spotřebě týká a nemusím pátrat v historii textů pisatele, co že to má vlastně za vozidlo. Dále je úplně zbytečné citovat předchozí příspěvek - to zase zbytečně zabírá místo, v budoucnu to může vadit. Neříkám nic nového pro ty, co znají perfektně fungující fórum CMC.
Back to top
DR

PostPosted: Fri Jun 22, 2007 9:55 am    Post subject: úpravy fóra Reply with quote

Protože fórum začíná být trochu nepřehledné, dohodli jsme se s Markem, že oprášíme půvondí návrhy rozdělení témat do sekcí, aby se v tom dalo trochu snáz orientovat. Už existující témata zkusíme pojmenovat podle toho, co se v nich probíralo a roztřídit je do nové struktury. Až to bude hotové, stávající sekce budou prázdné a zaniknou.

předběžná verze je tato (názvy budou ve finále slovensky):

Obecná část:
Pravidla fóra, informace od administrátorů
Servisy, vrakoviště (zkušenosti se servisy atd)
Dokumentace, prospekty, návody
Akce, srazy
Odkazy (zajímavé weby,...)
Archiv (stará témata, duplicitní témata, uzamčená témata,...)
Guláš - na kus řeči

Technická část:
Motor + Prevodovka
Podvozek, kola, pneumatiky
Elektroinstalace,
Topeni, klimatizace
Karoserie, lakovani
Interier, calouneni
Palivo, palivová soustava
Audio, navigace
Tuning, sportovní úpravy
Prislusenstvi (tažné zařízení, střešní nosiče, atd)

Samozřejmě čekáme na vaše názory a nápady, jak to udělat líp. A příští víkend bychom to chtěli předělat.
DR

PostPosted: Sun Jul 01, 2007 8:03 pm    Post subject: RE: úpravy fóra Reply with quote

Takže avizované úpravy proběhly, asi bude chvilku trvat, než se tady znovu zorientujete. pokud se vám zdá něco špatně, nebo vám tady něco chybí, není problém to předělat nebo doplnit, stačí napsat.
jirkah

PostPosted: Wed Jul 18, 2007 12:32 pm    Post subject: Re: RE: úpravy fóra Reply with quote

Měl bych takovou drobnost ke struktuře inzerce. Pokud to bude jako doteď, tak v inzerci bude vznikat neskutečný guláš. Chtělo by to,aby každý kdo vkládá nějakou věc na prodej, měl možnost vytvořit vlastní téma k dané věci, aby ostatní mohli reagovat. Takhle v odpovědích na inzeráty bude pěkný zmatek. Uvedu příklad, jak by to mohlo vypadat.

Prodám ostatní díly/Hlavice řadící páky.......vytvořil uživatel
/Zpětné zrcátko.............vytvořil uživatel

Prodám pneu disky/Alu kola 16".................vytvořil uživatel
/Plech 14".....................vytvořil uživatel
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Jul 18, 2007 3:19 pm    Post subject: Re: RE: úpravy fóra Reply with quote

jirkah wrote:
Pokud to bude jako doteď, tak v inzerci bude vznikat neskutečný guláš.

ahoj, ale tento web nie je inzertny web, resp. forum...treba si to uvedomit a preto tu inzerciu nechcem velmi rozvadzat do miliona sekcii.
Kazdy myslim vie komentovat dany prispvok a tak kazdy moze komentovat dany inzerat a tym je to vyriesene. Vsetci budu vediet, kto na co reaguje a tych inzeratov tu zase nebude tak vela, si myslim. Opakujem, je to len inzercia veci suvisiacich s Fusionom
jirkah

PostPosted: Wed Jul 18, 2007 4:31 pm    Post subject: Re: RE: úpravy fóra Reply with quote

dulius wrote:
jirkah wrote:
Pokud to bude jako doteď, tak v inzerci bude vznikat neskutečný guláš.

ahoj, ale tento web nie je inzertny web, resp. forum...treba si to uvedomit a preto tu inzerciu nechcem velmi rozvadzat do miliona sekcii.
Kazdy myslim vie komentovat dany prispvok a tak kazdy moze komentovat dany inzerat a tym je to vyriesene. Vsetci budu vediet, kto na co reaguje a tych inzeratov tu zase nebude tak vela, si myslim. Opakujem, je to len inzercia veci suvisiacich s Fusionom

OK, beru na vědomí
yenkie

PostPosted: Fri Jan 11, 2008 5:58 pm    Post subject: Reply with quote

Neviem ako je zdatný správca toho fóra, ale asi nič moc. Upgraduj fórum na phpbb3 gold, táto dvojka je už zastaralá, žiadne "normálne" fórum pod ňou nebeží. Má minumum základných funkcií /nerátam nainštalované MODy, ktoré tu však absentujú/ a je z každej strany zraniteľná /spam, hack a pod/. A to nehovorím o grafike a ACP panely. Proste katastrofa. Mám svoje fórum, no do dvojky by som určite nešiel. Ver mi, viem o čom píšem.
Back to top
yenkie

PostPosted: Fri Jan 11, 2008 6:19 pm    Post subject: Reply with quote

Ty kokso, a pozri čo ti robí databáza. UTF 8 blbne, no fúj chlape.
Vyhodilo "SQL error". Hrôza Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top
sedlaq

PostPosted: Fri Jan 11, 2008 7:46 pm    Post subject: Reply with quote

yenkie Pokud chceš adminovi poradit, můžeš to udělat prostřednictvím soukromé zprávy, nebo e-mailu. Tvoje machrování tady nikoho nezajímá. Na tvém fóru sice UTF 8 neblbne, ale blbne někdo úplně jiný Evil or Very Mad
Back to top
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Pravidla fóra, informacie od administrátorov All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Page 5 of 10

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum