Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Fo-Fu - co mohlo byt lepsie vyriesene
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dulius
Site Admin

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 2:15 pm    Post subject: Reply with quote

hej hej, pozeras kryvo ... ja som citoval nieco ine Cool
sedlaq

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 7:12 pm    Post subject: Reply with quote

A já jsem tam toho zase napsal daleko víc. Vytrhnul jsi z kontextu jen těch pár slov Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
destroy

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 8:10 pm    Post subject: Reply with quote

jj, ale sadli nie? Smile

Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/
Back to top
View user's profile Send private message
dulius
Site Admin

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 8:17 pm    Post subject: Reply with quote

heeeej, pane destroy stacilo, nie si male dieta a nie si na piesocku Cool
Garp

PostPosted: Sat Jul 07, 2007 2:35 pm    Post subject: Reply with quote

Hradečák wrote:
Ahoj,
celkem vážně uvažuju o Fusionu, protože aktuální "akční" cenová nabídka Champion v ČR mi přijde jako celkem zajímavá - 299,000 CZK za Fusion 1.4 s celkem slušnou výbavou (2x bag, klima, 15" alu, vyhřívané př. okno, atd. + upgrade např. na automat. klimu není nijak drahý, podrobnosti zde: http://www.autoin.cz/files/8932723812.pdf

Zajímalo by mne jestli někdo z majitelů/uživatelů např. :

1) jestli někdo má zkušenost s přepravou kol uvnitř a pokud ano jak jednoduché/složité to je

2) jestli je možné na Fusion přimontovat střešní lyžiny (tzv. hagusy)

3) manuál vs. automat. klima - vyplatí se koupit automatickou (+6000 CZK)

4) auta které jsem viděl na autosalonu byly z fabriky obuté do pneu Hankook - přiznám se že k nim moc (vůbec) důvěru nemám - má někdo zkušenost, resp. do čeho byly z výroby obuté vaše Fusiony?

Hankook mam od vyroby taky, sedi pekne zatim spokojenost. Za aut. klimu jsem si priplatil a jsem rad ze jsem to udelal, mel jsem maual predtim ve fieste a je to mnohem, podle mne, lepsi. Samo ti to udrzuje nastavenou teplotu a ovladani je podle mne intuitivni a dobre
vls

PostPosted: Fri Aug 17, 2007 10:20 am    Post subject: Re: priecny nosic a box Reply with quote

[quote]rozhodnutie : hore budem nakladat objemne ale lahke veci a nebudem s tym robit "losi test". ved to, ze s ESP je nosnost strechy 50 kg (a pisu to na i-nete kde-kade aj na oficialnych strankach predajcov) jasne hovori, ze tie kila nie su o unosnosti konstrukcie, ale o niecom, co to ESP ustrazi. A hadam som aspon taky dobry sofer ako nejaky elektronicky svab, nie?[/quote]

som po tohorocnom chorvatsku, 2000 km so stresnym nosicom a boxom YAK z elsagroup montovanym prichytkami so skrutkami, klasicky pretazenie auta cca 50 kg nad limit, dialnice vzhladom na box okolo 110, maximalne 120 km/h.
zatazenie nosica :
- do boxu som dal sice lahke veci, ale po naplneni bola zataz strechy urcite cez 50 kg (dovolene z technicaku 25, nemam ESP). nosic sa opiera o strechu polyuretanovymi podlozkami, kovove prichytky maju vrstvu polyuretanovej farby. vcera som to demontoval - nikde nie je naznak poskodenia laku strechy alebo deformacie, trocha sa odrali prichytky v mieste dotyku sami so sebou (su kazda dvojdielna). odchylene gumy tesnenia dveri sa vratili do povodnej polohy za 5 minut. skrutky sa pocas jazdy neuvolnovali, par krat som kontroloval aj pocas cesty, drzi to spolahlivo.
jazda :
- spotreba : jazdim stale podobnym stylom, vlani bez boxu som mal spotrebu 5.65 l/100, teraz s boxom o 0.2 l/100 viac, mozno rychlost na dialnici som mal vlani o 10 km/h vyssiu, inak by bol rozdiel spotreby asi vacsi.
- stabilita na bocny vietor : fakt je, ze ked som vyliezol zo Svateho Roku k pobreziu tak vsade svietilo prikazanych 40 km/h a "bura" - teda slusny narazovy bocny vietor. vlani som zazil taky, ze predo mnou zhodilo na zem motorkara na tazkom viac nez litrovom stroji a jednemu borcovi odfuklo box zo strechy, rozbilo mu ho o skaly na gitarove drncatka a veci mu nenavratne rozhadzalo po hadam celom chorvatsku. teraz to nebolo take huste, ale pri rychlosti cez 50 km/h ma motalo pri narazoch vetra tak, ze som mal problem udrzat sa v mojom pruhu. to je ale extrem, normalne pri jazde som vplyv boxu vobec necitil.
tesnost proti vode :
presiel som par dazdami, veci zostali suche, jasne sme v inom storoci nez kedysi so skodovkou, ked veci v boxe museli byt este v igelitovych sackoch a aj tak vacsinou premokli
fordik :
nezavahal nikde, spolahlivo fachal, pravda - na dialnici ma ofukovali ostatne autiaky vzhladom na mojich 110 km/h, ale ta rychlost nebola kvoli autu ale kvoli nosicu - ma napisanych konstrukcnych doporucenych 90. pre odporcov maloobjemovych motorov - ano, dva kopceky dialnice ma stlacili na 90 km/h a v stupani do tunelov som aj preradil na 4. stupen.
takze : spokojnost
Cool [/quote]
Back to top
View user's profile Send private message
ichta

PostPosted: Mon Feb 25, 2008 2:16 pm    Post subject: Reply with quote

Me taky stve to prepinani dalkovejch, nekdo tu psal,ze staci lechce stlacit k sobe,ale ja pri lehkem stlaceni jen zapnu dalkovy a potakvacky naraz(svetelna houkacka) a pro prepnuti musim packu silne zatlacit k sobe,az lupne. Stale si na to nemuzu zvyknout a dela mi to problemy,bud misto prepnuti jen bliknu nebo kdyz zatacim,tak mam plne ruce prace to poradne zatlacit,aby se to preplo. Jak to jde vam?
dulius
Site Admin

PostPosted: Mon Feb 25, 2008 2:18 pm    Post subject: Reply with quote

ichta wrote:
Me taky stve to prepinani dalkovejch, nekdo tu psal,ze staci lechce stlacit k sobe,ale ja pri lehkem stlaceni jen zapnu dalkovy a potakvacky naraz(svetelna houkacka) a pro prepnuti musim packu silne zatlacit k sobe,az lupne. Stale si na to nemuzu zvyknout a dela mi to problemy,bud misto prepnuti jen bliknu nebo kdyz zatacim,tak mam plne ruce prace to poradne zatlacit,aby se to preplo. Jak to jde vam?

no urcitu silu musim na to vynalozit, mas pravdu ...
myslim, ze to vsetkym ide rovnako ako Tebe.
ichta

PostPosted: Mon Feb 25, 2008 5:20 pm    Post subject: Reply with quote

No aspon nejaka utecha,ze to neni chyba jen na mem aute Smile
Ale jinak jsem s auticka nadsen,jen kdyby se na to po nasem usilovnem lesteni hned nenalepil znovu prach Smile
sedlaq

PostPosted: Mon Feb 25, 2008 7:24 pm    Post subject: Reply with quote

Přepínání světel potkávací/dálková tímto způsobem není ve Fusionu ojedinělé. Dcera to měla i v novém Puntu. Nevím co k tomu výrobce vede, marně přemýším k čemu je to takto dobré, ale zvyknout se na to dá. Mně se párkrát stalo, že jem chtěl přátelsky probliknout kámoše a přepnul jsem to až do dálkových. Už si na to dávám pozor.
Back to top
pirat

PostPosted: Mon Feb 25, 2008 9:24 pm    Post subject: Reply with quote

sedlaq wrote:
Přepínání světel potkávací/dálková tímto způsobem není ve Fusionu ojedinělé. Dcera to měla i v novém Puntu. Nevím co k tomu výrobce vede, marně přemýším k čemu je to takto dobré, ale zvyknout se na to dá. Mně se párkrát stalo, že jem chtěl přátelsky probliknout kámoše a přepnul jsem to až do dálkových. Už si na to dávám pozor.

Tiez mam teraz ten problem ked na rychlo chcem zablikat. Predtym som si chvilu zvykal ze som musel viac potiahnut ale pohoda zvykol som si Smile
xxnobodyxx

PostPosted: Tue Feb 26, 2008 7:34 pm    Post subject: Reply with quote

Je to len zvyk prepinanie svetiel na FF...tiez sa mi to moc nepacilo ale zvykol som si a ani mi to uz nevadi a nevnimam to...
Rozne- http://s219.photobucket.com/albums/cc132/fordfusion16/Fusion-rozne/
Back to top
duves

PostPosted: Tue Feb 26, 2008 8:53 pm    Post subject: Reply with quote

sedlaq wrote:
... že jem chtěl přátelsky probliknout kámoše a přepnul jsem to až do dálkových. Už si na to dávám pozor.

Presne to sa mi tiez stalo co som si ho vcera doviezol od predajcu a nevedel som to dat spet. Laughing
Gek

PostPosted: Thu Feb 28, 2008 6:32 pm    Post subject: Reply with quote

Zatím jedinná vec, co mi trochu vadi je umisteni trysek ostrikovace. Mohly byt v prostoru za kapotou. Takhle je mam stale na ocich ( ale jde o zvyk ) a po ostrikovani voda tece po kapote dolu. Laughing Laughing Jinak celkový dojem je vynikajici. Very Happy Very Happy Very Happy

Jeste me napadlo, co budu delat, az si zabouchne nekdo klice v kufru pri zamcenem aute, nebo je nachá na sedadle a auto se zamkne po trech minutách . Shocked Shocked Shocked

FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.

Last edited by Gek on Tue Mar 18, 2008 8:25 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
sedlaq

PostPosted: Thu Feb 28, 2008 7:16 pm    Post subject: Reply with quote

Buďto to máš jinak naprogramovaný, nebo ti to špatně vysvětlili, ale mně se auto s klíči uvnitř samo nezamkne. Samo se opět uzamkne pouze v případě, že auto odemknu dálkovým ovládáním a do 1 minuty neotevřu žádné dveře. Jak bych tedy klíče dostal dovnitř? Musel bych otevřít některé dveře a tím bych paměť povelu k uzamknutí zrušil.
Back to top
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Next
Page 6 of 14

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum