| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jul 02, 2007 2:15 pm Post subject: |
|
|
hej hej, pozeras kryvo ... ja som citoval nieco ine  _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Mon Jul 02, 2007 7:12 pm Post subject: |
|
|
A já jsem tam toho zase napsal daleko víc. Vytrhnul jsi z kontextu jen těch pár slov  _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
| Back to top |
|
 |
destroy
|
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jul 02, 2007 8:17 pm Post subject: |
|
|
heeeej, pane destroy stacilo, nie si male dieta a nie si na piesocku  _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
Garp
Joined: 02 Jun 2007 Posts: 21 Location: Moravskoslezsky kraj
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 2:35 pm Post subject: |
|
|
| Hradečák wrote: | Ahoj,
celkem vážně uvažuju o Fusionu, protože aktuální "akční" cenová nabídka Champion v ČR mi přijde jako celkem zajímavá - 299,000 CZK za Fusion 1.4 s celkem slušnou výbavou (2x bag, klima, 15" alu, vyhřívané př. okno, atd. + upgrade např. na automat. klimu není nijak drahý, podrobnosti zde: http://www.autoin.cz/files/8932723812.pdf
Zajímalo by mne jestli někdo z majitelů/uživatelů např. :
1) jestli někdo má zkušenost s přepravou kol uvnitř a pokud ano jak jednoduché/složité to je
2) jestli je možné na Fusion přimontovat střešní lyžiny (tzv. hagusy)
3) manuál vs. automat. klima - vyplatí se koupit automatickou (+6000 CZK)
4) auta které jsem viděl na autosalonu byly z fabriky obuté do pneu Hankook - přiznám se že k nim moc (vůbec) důvěru nemám - má někdo zkušenost, resp. do čeho byly z výroby obuté vaše Fusiony? |
Hankook mam od vyroby taky, sedi pekne zatim spokojenost. Za aut. klimu jsem si priplatil a jsem rad ze jsem to udelal, mel jsem maual predtim ve fieste a je to mnohem, podle mne, lepsi. Samo ti to udrzuje nastavenou teplotu a ovladani je podle mne intuitivni a dobre _________________ Ford Fusion Ebony 1,4 Duratec. Deep Navy Blue |
|
| Back to top |
|
 |
vls

|
Posted: Fri Aug 17, 2007 10:20 am Post subject: Re: priecny nosic a box |
|
|
[quote]rozhodnutie : hore budem nakladat objemne ale lahke veci a nebudem s tym robit "losi test". ved to, ze s ESP je nosnost strechy 50 kg (a pisu to na i-nete kde-kade aj na oficialnych strankach predajcov) jasne hovori, ze tie kila nie su o unosnosti konstrukcie, ale o niecom, co to ESP ustrazi. A hadam som aspon taky dobry sofer ako nejaky elektronicky svab, nie?[/quote]
som po tohorocnom chorvatsku, 2000 km so stresnym nosicom a boxom YAK z elsagroup montovanym prichytkami so skrutkami, klasicky pretazenie auta cca 50 kg nad limit, dialnice vzhladom na box okolo 110, maximalne 120 km/h.
zatazenie nosica :
- do boxu som dal sice lahke veci, ale po naplneni bola zataz strechy urcite cez 50 kg (dovolene z technicaku 25, nemam ESP). nosic sa opiera o strechu polyuretanovymi podlozkami, kovove prichytky maju vrstvu polyuretanovej farby. vcera som to demontoval - nikde nie je naznak poskodenia laku strechy alebo deformacie, trocha sa odrali prichytky v mieste dotyku sami so sebou (su kazda dvojdielna). odchylene gumy tesnenia dveri sa vratili do povodnej polohy za 5 minut. skrutky sa pocas jazdy neuvolnovali, par krat som kontroloval aj pocas cesty, drzi to spolahlivo.
jazda :
- spotreba : jazdim stale podobnym stylom, vlani bez boxu som mal spotrebu 5.65 l/100, teraz s boxom o 0.2 l/100 viac, mozno rychlost na dialnici som mal vlani o 10 km/h vyssiu, inak by bol rozdiel spotreby asi vacsi.
- stabilita na bocny vietor : fakt je, ze ked som vyliezol zo Svateho Roku k pobreziu tak vsade svietilo prikazanych 40 km/h a "bura" - teda slusny narazovy bocny vietor. vlani som zazil taky, ze predo mnou zhodilo na zem motorkara na tazkom viac nez litrovom stroji a jednemu borcovi odfuklo box zo strechy, rozbilo mu ho o skaly na gitarove drncatka a veci mu nenavratne rozhadzalo po hadam celom chorvatsku. teraz to nebolo take huste, ale pri rychlosti cez 50 km/h ma motalo pri narazoch vetra tak, ze som mal problem udrzat sa v mojom pruhu. to je ale extrem, normalne pri jazde som vplyv boxu vobec necitil.
tesnost proti vode :
presiel som par dazdami, veci zostali suche, jasne sme v inom storoci nez kedysi so skodovkou, ked veci v boxe museli byt este v igelitovych sackoch a aj tak vacsinou premokli
fordik :
nezavahal nikde, spolahlivo fachal, pravda - na dialnici ma ofukovali ostatne autiaky vzhladom na mojich 110 km/h, ale ta rychlost nebola kvoli autu ale kvoli nosicu - ma napisanych konstrukcnych doporucenych 90. pre odporcov maloobjemovych motorov - ano, dva kopceky dialnice ma stlacili na 90 km/h a v stupani do tunelov som aj preradil na 4. stupen.
takze : spokojnost
[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
ichta
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 2:16 pm Post subject: |
|
|
Me taky stve to prepinani dalkovejch, nekdo tu psal,ze staci lechce stlacit k sobe,ale ja pri lehkem stlaceni jen zapnu dalkovy a potakvacky naraz(svetelna houkacka) a pro prepnuti musim packu silne zatlacit k sobe,az lupne. Stale si na to nemuzu zvyknout a dela mi to problemy,bud misto prepnuti jen bliknu nebo kdyz zatacim,tak mam plne ruce prace to poradne zatlacit,aby se to preplo. Jak to jde vam? _________________ Fusion 1.4 champion ebony, blazer;comfort X, boční airbagy, MP3; unor/08 |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Feb 25, 2008 2:18 pm Post subject: |
|
|
| ichta wrote: | | Me taky stve to prepinani dalkovejch, nekdo tu psal,ze staci lechce stlacit k sobe,ale ja pri lehkem stlaceni jen zapnu dalkovy a potakvacky naraz(svetelna houkacka) a pro prepnuti musim packu silne zatlacit k sobe,az lupne. Stale si na to nemuzu zvyknout a dela mi to problemy,bud misto prepnuti jen bliknu nebo kdyz zatacim,tak mam plne ruce prace to poradne zatlacit,aby se to preplo. Jak to jde vam? |
no urcitu silu musim na to vynalozit, mas pravdu ...
myslim, ze to vsetkym ide rovnako ako Tebe. _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
ichta
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 5:20 pm Post subject: |
|
|
No aspon nejaka utecha,ze to neni chyba jen na mem aute
Ale jinak jsem s auticka nadsen,jen kdyby se na to po nasem usilovnem lesteni hned nenalepil znovu prach  _________________ Fusion 1.4 champion ebony, blazer;comfort X, boční airbagy, MP3; unor/08 |
|
| Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Mon Feb 25, 2008 7:24 pm Post subject: |
|
|
Přepínání světel potkávací/dálková tímto způsobem není ve Fusionu ojedinělé. Dcera to měla i v novém Puntu. Nevím co k tomu výrobce vede, marně přemýším k čemu je to takto dobré, ale zvyknout se na to dá. Mně se párkrát stalo, že jem chtěl přátelsky probliknout kámoše a přepnul jsem to až do dálkových. Už si na to dávám pozor. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
|
| Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Mon Feb 25, 2008 9:24 pm Post subject: |
|
|
| sedlaq wrote: | | Přepínání světel potkávací/dálková tímto způsobem není ve Fusionu ojedinělé. Dcera to měla i v novém Puntu. Nevím co k tomu výrobce vede, marně přemýším k čemu je to takto dobré, ale zvyknout se na to dá. Mně se párkrát stalo, že jem chtěl přátelsky probliknout kámoše a přepnul jsem to až do dálkových. Už si na to dávám pozor. |
Tiez mam teraz ten problem ked na rychlo chcem zablikat. Predtym som si chvilu zvykal ze som musel viac potiahnut ale pohoda zvykol som si  _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
| Back to top |
|
 |
xxnobodyxx

|
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Tue Feb 26, 2008 8:53 pm Post subject: |
|
|
| sedlaq wrote: | | ... že jem chtěl přátelsky probliknout kámoše a přepnul jsem to až do dálkových. Už si na to dávám pozor. |
Presne to sa mi tiez stalo co som si ho vcera doviezol od predajcu a nevedel som to dat spet.  _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
| Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Thu Feb 28, 2008 6:32 pm Post subject: |
|
|
Zatím jedinná vec, co mi trochu vadi je umisteni trysek ostrikovace. Mohly byt v prostoru za kapotou. Takhle je mam stale na ocich ( ale jde o zvyk ) a po ostrikovani voda tece po kapote dolu. Jinak celkový dojem je vynikajici.
Jeste me napadlo, co budu delat, az si zabouchne nekdo klice v kufru pri zamcenem aute, nebo je nachá na sedadle a auto se zamkne po trech minutách .  _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.
Last edited by Gek on Tue Mar 18, 2008 8:25 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Thu Feb 28, 2008 7:16 pm Post subject: |
|
|
Buďto to máš jinak naprogramovaný, nebo ti to špatně vysvětlili, ale mně se auto s klíči uvnitř samo nezamkne. Samo se opět uzamkne pouze v případě, že auto odemknu dálkovým ovládáním a do 1 minuty neotevřu žádné dveře. Jak bych tedy klíče dostal dovnitř? Musel bych otevřít některé dveře a tím bych paměť povelu k uzamknutí zrušil. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
|
| Back to top |
|
 |
|