View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mahler

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 7:01 pm Post subject: Re: dlouhá čekačka.. |
|
|
gaston wrote: | Takže právě dnes jsem se stal majitelem Fusiona... Čekací doba v mém případě byla skoro 6 měsíců...
A dle vyjádření dealerů autosalonu to v nejbližší době bude opět podobné... opět převys poptávky nad nabídkou... | Já čekal 2.měs. těch 6.měs mi připadá dost !  |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 7:41 pm Post subject: |
|
|
Blahopřeji. Já jsem čekal 6 dní. Ale bral jsem auto v akci a stálo v prodejne. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.
Last edited by Gek on Wed Mar 05, 2008 9:37 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 8:10 pm Post subject: |
|
|
ja som cakal 4 hodiny a bral auto domov  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
sedlaq

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 8:53 pm Post subject: |
|
|
Pokud nemáš žádné zvláštní požadavky, tak se dá i nyní přijít, zaplatit a odjet - viz nabídka přímo zde nahoře "Akční vozy Ford Fusion".
http://www.autoin.cz/?p1=AutoNewList _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 8:57 pm Post subject: |
|
|
sedlaq wrote: | Pokud nemáš žádné zvláštní požadavky, tak se dá i nyní přijít, zaplatit a odjet - viz nabídka přímo zde nahoře "Akční vozy Ford Fusion".
http://www.autoin.cz/?p1=AutoNewList |
ja som bral plnu vybavu, este mi montovali zasterky, laktovu opierku a neviem co a ckal som na poistovaka, na vybavenie papierov.
Slo to hladko ... situacia bola ina. V KE bolo Fusionov mozno max 5 ... teraz je situacia taka, ze je v super cene a ludia maju zaujem o neho, preto tie cakacky a podobne. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
dan
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 9:07 pm Post subject: Re: dlouhá čekačka.. |
|
|
gaston wrote: | Takže právě dnes jsem se stal majitelem Fusiona... Čekací doba v mém případě byla skoro 6 měsíců...
A dle vyjádření dealerů autosalonu to v nejbližší době bude opět podobné... opět převys poptávky nad nabídkou... |
Gratulujem, Gaston.
Klobuk dolu pred tvojou bozskou trpezlivostou.
Za to cakanie si zasluzis, aby ti Fusion sluzil bezchybne. _________________ FoFu Champion Ebony 1,4 16V, 7/07, Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
 |
panmilan
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 9:10 pm Post subject: |
|
|
Čekal jsem 8 týdnů, což mě přesně předem řekli, takže ho mám od 19.listopadu |
|
Back to top |
|
 |
jiri
|
Posted: Thu Mar 06, 2008 2:47 pm Post subject: Re: dlouhá čekačka.. |
|
|
A dle vyjádření dealerů autosalonu to v nejbližší době bude opět podobné... opět převys poptávky nad nabídkou... | Gratuluji, škoda že jsi nezkoušel dovoz ze Slovenska. Já jsem se rozhodl a objednal 9. února a včera už ho mám doma na českých značkách (cca po třech týdnech). O ceně raději pomlčím, díky silné koruně a různému pojetí akčních cen úspora v mém případě (1,6benzín+plná výbava) cca 120 tis., u benzínu 1,4 (střední výbava)by to vyšlo asi 30-40 tis. Kč. Je pravda že se jednalo o skladový kus vyrobený před vánoci v Kolíně. Ale jezdí jako by byl vyroben včera. |
|
Back to top |
|
 |
mlckyj
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 10:20 pm Post subject: Re: dlouhá čekačka.. |
|
|
Zdravím, je to můj první příspěvek Tento týden jdu do Autosalonu koupit FF ebony jen nevím jaká další výbava je vhodná, nejsem zkušený řidič a proto se radši ptám. Také mě zajímá ten SVK dovoz, opravdu se to vyplatí?
Díky.... |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Apr 21, 2008 7:15 am Post subject: Re: dlouhá čekačka.. |
|
|
mlckyj wrote: | Zdravím, je to můj první příspěvek Tento týden jdu do Autosalonu koupit FF ebony jen nevím jaká další výbava je vhodná, nejsem zkušený řidič a proto se radši ptám. Také mě zajímá ten SVK dovoz, opravdu se to vyplatí?
Díky.... |
treba trosku preluskat toto forum priatelu.
Bolo tu pisane vela veci aj o dovozu zo Slovenska, cenach u nas a rovnako aj vybave .... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Mon Apr 21, 2008 6:01 pm Post subject: Re: dlouhá čekačka.. |
|
|
dulius wrote: |
treba trosku preluskat toto forum priatelu.
Bolo tu pisane vela veci aj o dovozu zo Slovenska, cenach u nas a rovnako aj vybave .... |
Marek navrhujem temu "som tu novy" alebo "pre novacikov" budu sa tam moct podelit o prvy zazitok z prispevku, ktory je vacsinou v zmysle halooo som tu  _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|