Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

termin dodania v CR
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mahler

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 7:01 pm    Post subject: Re: dlouhá čekačka.. Reply with quote

gaston wrote:
Takže právě dnes jsem se stal majitelem Fusiona... Čekací doba v mém případě byla skoro 6 měsíců...
A dle vyjádření dealerů autosalonu to v nejbližší době bude opět podobné... opět převys poptávky nad nabídkou...
Já čekal 2.měs. těch 6.měs mi připadá dost ! Sad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Gek

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 7:41 pm    Post subject: Reply with quote

Blahopřeji. Já jsem čekal 6 dní. Laughing Ale bral jsem auto v akci a stálo v prodejne.

FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.

Last edited by Gek on Wed Mar 05, 2008 9:37 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 8:10 pm    Post subject: Reply with quote

ja som cakal 4 hodiny a bral auto domov Laughing Laughing Laughing Laughing
sedlaq

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 8:53 pm    Post subject: Reply with quote

Pokud nemáš žádné zvláštní požadavky, tak se dá i nyní přijít, zaplatit a odjet - viz nabídka přímo zde nahoře "Akční vozy Ford Fusion".
http://www.autoin.cz/?p1=AutoNewList
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 8:57 pm    Post subject: Reply with quote

sedlaq wrote:
Pokud nemáš žádné zvláštní požadavky, tak se dá i nyní přijít, zaplatit a odjet - viz nabídka přímo zde nahoře "Akční vozy Ford Fusion".
http://www.autoin.cz/?p1=AutoNewList

ja som bral plnu vybavu, este mi montovali zasterky, laktovu opierku a neviem co a ckal som na poistovaka, na vybavenie papierov.
Slo to hladko ... situacia bola ina. V KE bolo Fusionov mozno max 5 ... teraz je situacia taka, ze je v super cene a ludia maju zaujem o neho, preto tie cakacky a podobne.
dan

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 9:07 pm    Post subject: Re: dlouhá čekačka.. Reply with quote

gaston wrote:
Takže právě dnes jsem se stal majitelem Fusiona... Čekací doba v mém případě byla skoro 6 měsíců...
A dle vyjádření dealerů autosalonu to v nejbližší době bude opět podobné... opět převys poptávky nad nabídkou...

Gratulujem, Gaston.
Klobuk dolu pred tvojou bozskou trpezlivostou.
Za to cakanie si zasluzis, aby ti Fusion sluzil bezchybne.
panmilan

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

Čekal jsem 8 týdnů, což mě přesně předem řekli, takže ho mám od 19.listopadu
Back to top
View user's profile Send private message
jiri

PostPosted: Thu Mar 06, 2008 2:47 pm    Post subject: Re: dlouhá čekačka.. Reply with quote

gaston wrote:
Gratuluji, škoda že jsi nezkoušel dovoz ze Slovenska. Já jsem se rozhodl a objednal 9. února a včera už ho mám doma na českých značkách (cca po třech týdnech). O ceně raději pomlčím, díky silné koruně a různému pojetí akčních cen úspora v mém případě (1,6benzín+plná výbava) cca 120 tis., u benzínu 1,4 (střední výbava)by to vyšlo asi 30-40 tis. Kč. Je pravda že se jednalo o skladový kus vyrobený před vánoci v Kolíně. Ale jezdí jako by byl vyroben včera.
Back to top
mlckyj

PostPosted: Sun Apr 20, 2008 10:20 pm    Post subject: Re: dlouhá čekačka.. Reply with quote

Zdravím, je to můj první příspěvek Embarassed Tento týden jdu do Autosalonu koupit FF ebony jen nevím jaká další výbava je vhodná, nejsem zkušený řidič a proto se radši ptám. Také mě zajímá ten SVK dovoz, opravdu se to vyplatí?
Díky....
Back to top
dulius
Site Admin

PostPosted: Mon Apr 21, 2008 7:15 am    Post subject: Re: dlouhá čekačka.. Reply with quote

mlckyj wrote:
Zdravím, je to můj první příspěvek Embarassed Tento týden jdu do Autosalonu koupit FF ebony jen nevím jaká další výbava je vhodná, nejsem zkušený řidič a proto se radši ptám. Také mě zajímá ten SVK dovoz, opravdu se to vyplatí?
Díky....

treba trosku preluskat toto forum priatelu.
Bolo tu pisane vela veci aj o dovozu zo Slovenska, cenach u nas a rovnako aj vybave ....
pirat

PostPosted: Mon Apr 21, 2008 6:01 pm    Post subject: Re: dlouhá čekačka.. Reply with quote

dulius wrote:

treba trosku preluskat toto forum priatelu.
Bolo tu pisane vela veci aj o dovozu zo Slovenska, cenach u nas a rovnako aj vybave ....

Marek navrhujem temu "som tu novy" alebo "pre novacikov" budu sa tam moct podelit o prvy zazitok z prispevku, ktory je vacsinou v zmysle halooo som tu Smile
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum