| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Stinpy
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 3:35 pm Post subject: |
|
|
No tak to dam, len mi prosim porad, ze kde na nete je daka stranka, kde mozem ulozit tie fotky aby som mohol na ne dat odkaz a zobrazilo to tu...priznam sa, ze v tomto nemam moc skusenosti....
vdaka  _________________ 1.4 TDCi FoFu X-Plus -tango - 2007 |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Nov 02, 2007 3:45 pm Post subject: |
|
|
| Stinpy wrote: | No tak to dam, len mi prosim porad, ze kde na nete je daka stranka, kde mozem ulozit tie fotky aby som mohol na ne dat odkaz a zobrazilo to tu...priznam sa, ze v tomto nemam moc skusenosti....
vdaka  |
fotky mi posli na email a ja ich dam na fordclubs  _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Sun Mar 16, 2008 11:30 am Post subject: |
|
|
Čaute rada by som si tiež kúpila Fusion. Najskôr to mala byť Fiesta, ale kufor a vzhľad rozhodol... Stále mi ale neni jasné: ja by som rada 1,4 16V (kW58) a vy tu píšete, že 1,4 je slabá nezáleží to od kW? teraz ste ma fakt pomýlili a začínam špekulovať nad 1,6 hoci tam ma odrádza poistka (zmluvné poi.) rada by som auto ako do mesta tak na dialnicu. tak 70 na 30%, ďalej by som poprosila nemá tu niekto náhodou tmavozelený fusion? neviem sa rozhodnúť ani vo farbe buď tmavá zelena alebo čierna...fotiek je mizerne málo po nete
Nevidela som tu nikde ani tému kde ste kupovali...neviem mám založiť novú? alebo poradíte mi tu? diky moc...
PS. To s tým, že sa má prestať vyrábať ste nemysleli vážne alebo?  |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sun Mar 16, 2008 11:36 am Post subject: |
|
|
Fraga: vitaj ...
ja mam 1,4 a som maximalne spokojny, pises, ze 70% mesto, kde vobec vykon 1,6 ky nevyuzijes, takze sa nemas coho bat, obavat.
je to len moj nazor. Inak uz to tu bolo rozoberane viac krat ...
a kde sme kupovali? no tak 90% to kupovalo vo svojom meste, okoli ... akciove ceny su predsa rovnake vsade, samozrejme niekde mozno aj nieco prihodia ... _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Sun Mar 16, 2008 11:39 am Post subject: |
|
|
ahoj díky za privítanie...
no teraz mam ibiza 1,4 44kW a je to pomalé ked idem dialnicou, tak by ma najradšej preskočili, a ona chuda nevládze, takže isto chcem niečo silnejšie. Tak isto cesta do Prahy 4 hodky je dost...takže niečo rychlejšie...
No a kúpa v BA sa mi neoplatí preto ta otázka... |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sun Mar 16, 2008 11:41 am Post subject: |
|
|
ake je to pomale na dialnici? ja ked na svoj Fusik dupnem, tak medzi PO a KE idem v pohode 150kou, ked dupnm este viac, tak aj 175 kou (tolko mi ukazala rucicka ...)
opakujem, mne to staci, co sa tyka dynamiky tiez.
a BA sa neoplati pre Teba? tomu nejako nerozumiem, preco? _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Sun Mar 16, 2008 11:45 am Post subject: |
|
|
NO tak Cica ide 140 a už plače preto chcem niečo rýchlejšie ako ona to vytlačí aj na 160 ale to je už maximum a mam pocit, že sa začne vznášať...šla som mercedesom 180 dialnica v Ba a bolo to ako 40 človek to ani necítil..., kdežto teraz mam pocit ohrozenia života... a ešte ked ta niekto tlačí a nemáš ako zrýchliť je to des...
Neoplatí, lebo v Ba sú vyššie ceny ako inde... na autá to platí dvojnásobne...
Inak ďalšia otázka to som tu tiež nikde nenašla ako sa správne zabieha motor? |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sun Mar 16, 2008 11:52 am Post subject: |
|
|
tak, urcite FF sa neda porovnat s nejakym Mercedesom ...
ale ide v pohode, aj ked idem vyssou rychlostou, nemam pocit, ze zacnem letiet ...
ohladom ceny v BA, no neviem, ja som myslel, ze ked je akciova cena v KE povedzme 400 000 Sk na super vybavenu 1,4ku, tak taka ista akcia plati aj v BA, ty pises ze nie, zaujimave ...
zabeh tu samozrejme bol rieseny, par cm nizsie v tejto sekcii Nákup auta, servisy, vrakoviská, resp presne tu:
http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=70 _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Sun Mar 16, 2008 12:04 pm Post subject: |
|
|
Nie nie skôr som to chcela zrovnať s tým čo mam teraz, aby to nové bolo trošku silnejšie...
Môj štýl šoférovania je nevytáčať a nebehať po jamách neznášam to keď idem s niekym a poberie všetko, čo je na ceste... nehovorím stane sa aj mne, niekedy aj na druhý krát, ale na tretí už nie... Tak isto nemám rada hučanie motora pri vysokých ot. takže podla toho čo si písal v tom zábehu by som ten novy Fusionik mala zabehnúť správne... díky
K tomu nákupu trošku som sa hrabala po nete a zistila, ze auto sa dá kúpiť mimo BA lacnejšie, aj známi chodia nakupovať DS, BB, ZA, NR... takže asi na tom niečo bude... By ma zaujímalo, či niekto kupoval cez autoolymp a aké má s ním skúsenosti... |
|
| Back to top |
|
 |
xxnobodyxx

|
Posted: Sun Mar 16, 2008 12:07 pm Post subject: |
|
|
Ked chces na to trochu dupnut sem tam tak jednoznacne 1,6 a nie 1,4....skoda ze Fusion nerobia s 1,8 to by som bral....
Poistka je v pohode....ked budes 1,4 nahanat tak dosiahnes spotrebu 1,6 ak nie vyssiu...Dulius tu niekde pisal ze ked isiel na dovolenku mal spotrebu cez 7 litrov....ked som bol minuly rok v Grecku tak spotreba na mojej 1,6 nepresiahla 7 litrovu hranicu v priemere a to sme boli traja v aute, kufor plny a cez Madarsko po dialnici stabilne 150-160 a cez Srbsko 160-180 (ale treba mat eurace na pokuty hlavne v Srbsku)...klima zapnuta non-stop aj v noci, pretoze v tom case v Srbsku +27 az +30 v noci....
Zalezi ci budes chodit sama alebo viaceri a aky naklad...nesuhlasim s nazorom ze vykon 1,6 nevyuzijes v meste --- vyuzijes uplne v pohode ak nie si SPOTREBISTA ako niektori co meraju spotrebu aj ked prejdu 1 meter... _________________ 1,6 16V 08/2005
Radio- http://s219.photobucket.com/albums/cc132/fordfusion16/Fusion-radio
Interier- http://s219.photobucket.com/albums/cc132/fordfusion16/Fusion-interier
Rozne- http://s219.photobucket.com/albums/cc132/fordfusion16/Fusion-rozne/ |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sun Mar 16, 2008 12:10 pm Post subject: |
|
|
xxnobodyxx: suhlasim so vsetkym. Ked ides mimo Slovenska, ides po dialniciach a tam je jednoznacne lepsia 1,6ka, aj co sa tyka spotreby.
No ja idem na dovolenku raz za rok a nie kazdy tyzden, aby som vyuzil tu vyhodu nizsej spotreby pri vyssich rychlostiach ...
na 2.strane, rozdiel medzi 1,4 a 1,6 neni velky, takze Fraga ... kludne si priplat ...
inak Fraga, kludne zaloz novy topic a nazvi ho napriklad: autoolymp, skusenosti a napis v nom to co tu, ohladom nizsej ceny auta mimo BA... _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Sun Mar 16, 2008 12:12 pm Post subject: |
|
|
Tak chodit mimo (dialnica) budeme zväčša dve + dva malé psy do 5kg a jeden alebo dva psy okolo 50Kg a 30Kg. (preto ten kufor + klima). Jasne ze spotrebu sledujem aj teraz a ako sa mi zdá stále rovnaká, tak ale ked bude vyššia čo odstavím auto? tak ja isto nie... Môžeš to tam prehodiť? si admin nie? diiiky  |
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Sun Mar 16, 2008 4:18 pm Post subject: |
|
|
| Fraga wrote: | | By ma zaujímalo, či niekto kupoval cez autoolymp a aké má s ním skúsenosti... |
Takmer som cez nich kupil. Moze byt, ze clovek natrafi na dobru cenu, ale chce to cas. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Sun Mar 16, 2008 7:17 pm Post subject: |
|
|
| Prečo nakoniec nie? alebo od koho potom? |
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Sun Mar 16, 2008 8:00 pm Post subject: |
|
|
Mal som vytipovany okruh vozidiel co som chcel kupit (od fabia kombi II, cez roomstera az po nove clio gradtour). Na autoolympe som bol zaregistrovany nejaku dobu, ponuka tam pribuda takmer denne. Vyzeralo to realne na kupu niecoho od nich.
Na Fusiona som narazil v nejakom časopise, bola tam reklama.
Fusiona som kupil na Zlatych Pieskoch v Summit mot. Ked som ho kupil, bola metaliza za priplatok =0. Ale auto je fyzicky vyrobene v r. 2007. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
| Back to top |
|
 |
|