View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gek

|
Posted: Mon Mar 10, 2008 10:47 am Post subject: |
|
|
duves wrote: | Gek, ma desíš! |
To néééé. To bych nerad. Spise jsem to psal jako perlicku z jednoho víkendu.
Vrze plast na pravé strane sedadla. Spravi to snad kapka oleje LM, kápnutá na správné místo. Packu jsem slepil a zatím drzí.
Toto tema je o prvnich zkusenostech, tak je sem pisu.
Hehe, kamarádovi jsem vysvetloval, ze se krásne nastupuje, i si to vyzkousel a pak jsme odjízdeli a tak jsem se pri nastupování prastil do hlavy, ze mi zvonilo jeste doma. I to je zkusenost. Pri nastupování se nesmí cumet po zenských
PS: packa stojí 180 Kc a na vrzání se kouknou. Nemám prý nikde olejovat  _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Mon Mar 10, 2008 12:51 pm Post subject: |
|
|
Mna trochu vydesili parkovacie senzory. Este k tomu na parkovisku Summit motors. Bol som teraz v stredu dat domontovat predne zasterky (v case predaja ich nemali na sklade). Cuval som vo dvore medzi ostatne auta. Zacalo to pipat prekazku. Reku daco som si nevsimol, mozno retaz. Trt, podla mna bočne čidlá reagujú na vedlajsie autá a netreba sa obavať.
Plastovu páčku na ovladanie zdvihu sedadla vodiča potvrdzujem. Zatial ma trapi dost vysoka spotreba. Najazdenych zatial 450 km. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 2:07 pm Post subject: |
|
|
Gek wrote: | duves wrote: | Gek, ma desíš! |
a tak jsem se pri nastupování prastil do hlavy, ze mi zvonilo jeste doma. I to je zkusenost. Pri nastupování se nesmí cumet po zenských
 |
No ja som na autosalone nastupoval do Swifta a tak som sa prastil ze som povedal, ze to uato nechcem. U FF aspon vies kam mas dat hlavu ale tam nemas kde... _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Wed Mar 12, 2008 8:51 am Post subject: |
|
|
Hledám sponzora na financování benzínu. Jeho kartu na benzin zasunu na cestné místo v palubce Fofíka.
Vážně. První dojmy jsou až na pár drobností s Fofíka vynikající. Presné razeni i rizeni, pohodlícko. Stále bych jen jezdil a proto jsem musel uvázat klíc od garáze ke stropu a rozrezat vsechny zebríky aby rodina mela na jídlo a penize neskoncily u cerpaci stanice.
Tím chci ríci, ze jsem stále z Fofíka unesen. Vcera jsem jel se sluzebni Feldou a myslel jsem ze jsem si sedl na zem. Holt na lepsi se zvyká rychle a dobre. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Mar 12, 2008 9:30 am Post subject: |
|
|
Gek : super ! ... inak paci sa mi Tvoj humor, si prinosom pre tento web _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Wed Mar 12, 2008 10:17 am Post subject: |
|
|
 _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
|
Back to top |
|
 |
majlou.x

Joined: 08 Mar 2008 Posts: 102 Location: Vysočina okr. Jihlava
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 12:31 pm Post subject: |
|
|
Ahoj lidi zdravím vás....určitě a na 100% ste všichni zažily pocit a natěšení,že ste si koupily nový autíčko....
Já ten pocit právě prožívám.Je to moje první auto které je uplně nové.Jezdím teď ze Seatem Ibizou 1.9 SDi 48 KW ale je to třídveř.Už mě nebavilo to že tam je tak málo prostoru pro nás a pro naší malou.Proto sme se s manželkou rozhodly takto.
Pocit č.1 -Dneska sem si objednal Fusiona 1.4 s výbavou Ebony a na přání sem tam nechal dát palubní PC a tmavá tónovaná skla.Jelikož muj rozpočet mě hodněl omezil,tak sem se s manželkou rozhodl pro základní barvu Blazer Blue s interierem Dark Tanzanite.Chci si tam nechat dát tažné zařízení a zámek zpatečky.Vše sem si vzal na ůvěr,tak snad sem neprohloupil.
Pocit č.2 -Těším se na ten pocit až si pro ten vůz pojedu a budu si užívat vůni nového auta a pocit s jízdy.Ještě kdyby bylo hezký počasí a nějaká ta hezká písnička v radiu.
Pocit č.3 - Těším se až přijedu dom a manželka s našim miminkem budou koukat.
Četl sem tu docela dost podstatný a důležitý informace,který by mi mohly pomoct.Tak snad budu mít štěstí a na autě nenajdu nějakou tu vadu co sou zde popsaný.
Napíšu je zde aby se i ostatní mohly inspirovat,ale snad to kněčemu bude až pojedu převzít Fuse.
1. Komplikovaně jde zašrobovat uchyt rezervy
2. Mensi sedadlo vzadu jde špatně zaklapnout
3. Ventilator na nohy špatně dovřený
4. Odlepující se horní plastove lišty na začátku střechy
5. Aby šli ovládat přední okna i po vypnutí motoru. Zrcátka jdou, ale okna ne
6. Špatné usazení pátých dveří, kdy napravo je tak o 3 mm víc místa
7. Kouknout dolu na přední masku na levý plast...ulomený?????
8. Prohýbání se středového sloupku u radia.
9. Nech si otevřený dveře a poslouchej změnu zvuku motoru když vyšlápneš spojku.
10. Ve 110 se ozve piskavý zvuk. Dělá to anténa na 99%.
u tý 7 si nejsem jist zda jsem to napsal správně....jen sem to tu četl a už sem te Topic nenašel.
Kdyby někdo měl nějaké další nechci napsat závady,ale málo či více se vyskytující chyby budu rád,když je tu někdo napíše pro inspiraci.
Já osobně až tam pojedu tak si to naštuduju nebo si ten papír vezmu sebou a kouknu se na to.Sice budu vypadat možná jak Idiot,ale oni se trošku ztáhnou podle mě,když budou vidět že si to důkladně i nedůkladně prohlídnu.Nechci kupovat kvalitu která je na 95%centech.
Někdo tu psal(teď nevím zda to napíšu správně),aby peníze odpovídali kvalitě.
Last edited by majlou.x on Thu Mar 13, 2008 11:57 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Thu Mar 13, 2008 10:29 pm Post subject: |
|
|
Z toho co píses me sedi jen bod 9. Jinak nic.
Dnes jsem byl v servisu se sedadlem. Opraveno - nevrze. Pácky pod sedacku taky mám nové. Dobrý prístup servismana. Jsem spokojen.
Ve 110 se ozve piskavý zvuk. Delá to antena na 99% . U Feldy to tak bylo. Na antenu se dával takový balonek, nebo masle. Nebo se sehnala silnejsí anztena. Tady nevím, ale asi si na to zvyknu.  _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
|
Back to top |
|
 |
majlou.x

|
Posted: Thu Mar 13, 2008 11:58 pm Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Z toho co píses me sedi jen bod 9. Jinak nic.
Dnes jsem byl v servisu se sedadlem. Opraveno - nevrze. Pácky pod sedacku taky mám nové. Dobrý prístup servismana. Jsem spokojen.
Ve 110 se ozve piskavý zvuk. Delá to antena na 99% . U Feldy to tak bylo. Na antenu se dával takový balonek, nebo masle. Nebo se sehnala silnejsí anztena. Tady nevím, ale asi si na to zvyknu.  |
Tak to sem rád,že tam není tolik chyb jak vtom bodovým označení,sesbíral sem ty body po přečtení skoro celého fora,jen ten bod 7 už sem nenašel. |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Fri Mar 14, 2008 8:30 am Post subject: |
|
|
Nic není dokonalé, na vsem se neco najde a nekdy se neco nepovede. Ale to by jsi si nemohl koupit nic.
Uzivej si ten krásný pocit tesení a následné radosti z nového autícka. Uz jsem to tady jednou psal. Z kazdého svého auta jsem mel radost (mel jsem nekolik aut ), ale Felda byla první uplne nová. A kdyz jsem ji privezl domu, chtel jsem v ní spát v garázi. Stejné pocity jsem mel i z Fofíka. A to pamatuju Gagarina
Vez majlou.x, ze milionár nikdy takový pocit nepozná. Neví co je na neco setrit a pak se z toho radovat jak malý kluk. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
|
Back to top |
|
 |
majlou.x

|
Posted: Fri Mar 14, 2008 9:52 am Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Nic není dokonalé, na vsem se neco najde a nekdy se neco nepovede. Ale to by jsi si nemohl koupit nic.
Uzivej si ten krásný pocit tesení a následné radosti z nového autícka. Uz jsem to tady jednou psal. Z kazdého svého auta jsem mel radost (mel jsem nekolik aut ), ale Felda byla první uplne nová. A kdyz jsem ji privezl domu, chtel jsem v ní spát v garázi. Stejné pocity jsem mel i z Fofíka. A to pamatuju Gagarina
Vez majlou.x, ze milionár nikdy takový pocit nepozná. Neví co je na neco setrit a pak se z toho radovat jak malý kluk. |
Plně s tebou souhlasím. |
|
Back to top |
|
 |
Franczesko
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 8:22 am Post subject: |
|
|
Tak jsem dnes ráno překonal s FF první tisícovku, bylo to za deště a tmy, takže žádná vychutnávka. Možná důvod pro sdělení prvních dojmů. Rozhodně jsem spokojen. Dostal jsem to co jsem chtěl, za dobrou cenu, pro moje účely je Fufík tak akorát. Jezdím většinou kratší trasy po okreskách nebo ve městě, jako domkář potřebuji větší kufr na všeliký matroš. Závodit nemusím, na těch výmolech a v častých zatáčkách to ani nejde. Služebně jezdím s Astrou, Fabií, před FF jsem měl Clio. Co oceňuji u FF:relativně velký bezpečný kufr, vyšší nastavitelná sedadla, sklápěná zrcátka – mám poměrně úzký a ještě k tomu šikmý vjezd do garáže. Neshledal jsem skoro žádnou závadu diskutovanou na tomto fóru, které jsem si samozřejmě podrobně před koupí prostudoval, kromě podivných pazvuků u spojky – bylo tady široce diskutováno. Velmi mi vyhovuje naladění odpérování podvozku - oproti Cliu měkčí, oproti Astře tvrdší. Co by mohlo být lepší v porovnání s ostatními zmíněnými vozy: motor není tak živý jako u Clia, vadí při předjíždění, ovládací prvky u volantu jsou jinde více promakané – ovládání u rádia dost nízko a na levou ruku, možná jde jen o zvyk, zaměření na levou (dále např. podpěra u hauptny) vadí i u tankovacího otvoru, kde je otvírání na klíč taky nic moc, jsem zvědav co to udělá v zimě ve vánici apod. Úložné prostory uvnitř kabiny mě taky trochu zklamaly, je jich dost, ale trochu nepraktické buď malé nebo hůře přístupné(pod sedačkou) a u hlavní výklopné schránky, aby člověk sledoval jestli se mu po otevření něco nevysype, mapu jsem si musel proto dát do kapsy na sedadlo řidiče a koupil jsem si nějaké autobrašny do kufru pro různé harampádí. Bohužel nejsou ISO úchyty pro dětskou sedačku, naštěstí u mne to zase tak často nepotřebuji. Dálková světla oproti xenonům na hranici únosnosti.
Každé auto které si denně užívám má svoje perfektní vychytávky a svoje slabiny. Myslím, že Fufík je dobrý kompromis a spoléhám na svoji šťastnou hvězdu, že mi dlouho vydrží bez závad. _________________ FOFI 1,4 Ebony Tonic 01/2008 |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Mar 17, 2008 8:39 am Post subject: |
|
|
Franczesko: super, vitaj medzi nami a prajem vel stastnych km aj nadalej ! _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Horal

|
Posted: Tue May 13, 2008 6:59 pm Post subject: |
|
|
Ahojte! Zhruba 2 tyždne som majitelom noveho Fofa. Obzeral som sa po Fieste no akosi sa to zvrtlo a mam doma Fofa. Mne sa zapačil na prvy pohlad- aj ked predtym som ani nevedel, že take auto existuje(bolo cenovo nad pomery). Ked som k nemu do predajne doviedol rodinu tak dostal aj ich a vdaka vyhodnej akcii bol do tyždna u nas doma. Vybavenie lizingovky, poistka a predaj prebehlo za dva dni. Od vtedy študujem tuto stranku- ani nemam kedy jazdiť. Je fajn, že take niečo existuje. Takže idem ešte niečo dopisat na ine temy. _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec 05/2008
http://picasaweb.google.sk/scootiphoto/FordFusion |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Tue Dec 30, 2008 3:24 pm Post subject: |
|
|
Tak už znovu vrže sedadlo. Pro změnu na obou stranách. Taky nejde zavírat skřínka a oloupalo se držátko na dveřích řidiče.
Už sepisuji seznam. na únor k reklamaci.  _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
|
Back to top |
|
 |
|