Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Pokuta, Policajti a prihody s nimi :)

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Guláš - na kus reči
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pirat

PostPosted: Sun Dec 02, 2007 10:28 pm    Post subject: Pokuta, Policajti a prihody s nimi :) Reply with quote

Vcera som sa ako iniciator zrazu fusionov ponahlal cez jednu dedinu pred Presovom a namerali mi o 17km viac cize som zaplatil 1vu pokutu v zivote (uz teda niesom panic Smile. Policajti boli pekne zapichnuti a ja som uz videl len zablesk blesku v spataku, bliknutie majaku a po 500m uz len napis Policia stop Very Happy.

Prislusnik bol celkom mily a ohodnotil moj vykon 77 km/h v obci na 1000sk, tak som hodil kokrspanielske oci a zvesene usi ze kolkoooo? No a ze ci sa stym neda nieco spravit. Ponukol sa ze ci polovicu alebo nic Smile, tak som priznal, ze ma to fakt mrzi ze je to prva pokuta a ze budem dobry, a ze tych 500sk je za moj vykon lepsie ako 1000. Tak mi dal nakupnu poukazku na 500 Sk poprial stastnu cestu a ze sa nemam ponahlat lebo sa mi ta cesta predrazi Smile
Tak som s nakupom prisiel na zraz Smile
Ozaj ak by mal niekto zaujem ponukam Vam zlavu za 300sk Vam ju predam Smile
KK

PostPosted: Wed Mar 26, 2008 7:03 pm    Post subject: Reply with quote

Policajt mi chtěl dát pokutu za rychlou jízdu, ale nakonec z něj vypadlo že nemají radar, takže mi ji nemůže dokázat. To jsem s ním hned skončil debatu a chtěl jsem vrátit doklady. Nechtěl se hned vzdát a chtěl po mě výbavu, lékárničku, žárovky a kdovíco ještě. Nenapadlo mne nic lešího než mu drze a ironicky říct "áááá, panáček chce buzerovat". No to si nedovedete představit ten rachot co na mě spustil ( ale musím uznat že nebyl sprostý a drzý ). Tak jsem musel vyházet všechno z auta na silnici ( zrovna jsem měl plné auto ke střeše věcí na dokončení zateplení baráku - hmoždinky, síť, trochu izolace co mi chyběla ..atd... ) a požadované bylo zrovna pod tím vším. Když jsem vyhrábnul navíc hasicí přístroj, tak jsem se mu sním hrozně moc pochlubil. Slíbil mi 100 Kč slevu. Nakonec mě dostal asi na měsíc prošlou lékárničku a s velkou radostí mi oznámil že to mám za 100 Kč. Na to já hned že mám slevu 100 Kč. Ježišmarjá, ten snad vyskočil 4 metry a zařval že už je to po slevě. Tak jsem zaplatil, naskládal vše do auta a vyjel. Pak jsem se podíval na hromádku s doklady a zjistil že nemám občanku. Prohrabal jsem auto a nenašel. Vrátil jsem se tedy a požádal ho jestli by se nemohli podívat, jestli náhodou u nich nezůstala v autě. Chá chá Laughing , zrovna jeli s kolegyní z nákupu z Tesca a měli auto narvaný po střechu. Všechno vyházeli na silnici a mojí občanku nenašli. Nakonec byla pod pedálama u mne v autě. Asi mi vyklouzla a tam jsem ji opravdu nehledal. Raději jsem zmizel jak nejrychleji to šlo.
Asi za dva týdny jsem jel zase trochu rychleji a policajt na obzoru. Manželka se hned do mne pustila a já poznal toho mladýho borce od posledně. Jen jsem poznamenal, tak jestli má dneska radar, tak se nedoplatím. Asi radar neměl, najednou mě poznal, upadla mu plácačka z ruky a mávnul mi ať raději jedu někam. Laughing Laughing Laughing
Od té doby jsem ho už neviděl, aletu jeho kolegyni ano. Tak nevím kam se kluk poděl. Idea Taky to nemají s námi řidiči lehké. Wink
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Mar 26, 2008 7:09 pm    Post subject: Reply with quote

KK: krasna historka Very Happy
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Guláš - na kus reči All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum