Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Nove auto
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 35, 36, 37  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ikoala

PostPosted: Thu May 01, 2008 4:49 pm    Post subject: Reply with quote

tak ja zase vetsinu lidi co znam tak PP nema, pocet ujetych km a dojezd to ukazuje i bez PP a tech par funkci navic, jako je teplota (kterou stejne ukazuje dle diskuze na foru trochu jinou) a prumerna spotreba (stejne pojedu tak jak potrebuju), tak je to dle meho zbytecnost
Back to top
View user's profile Send private message
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu May 01, 2008 5:19 pm    Post subject: Reply with quote

ikoala wrote:
tak ja zase vetsinu lidi co znam tak PP nema, pocet ujetych km a dojezd to ukazuje i bez PP a tech par funkci navic, jako je teplota (kterou stejne ukazuje dle diskuze na foru trochu jinou) a prumerna spotreba (stejne pojedu tak jak potrebuju), tak je to dle meho zbytecnost

ide o pohodlie ... mas rovnaky pohlad napriklad na elektricke stahovanie okien? ved rukou si to ztiahnes nie? naco ti je elektrika ....
Morgis

PostPosted: Thu May 01, 2008 5:36 pm    Post subject: Reply with quote

ikoala wrote:

ehm jsem rad že jsi to napsal..eh ja zas pravě tky zastavam nazor že čim vic elektriky tim vic problemu..ono u new auta je to fajn,ale po 5 letech až se to začne s**t tak jsou jen problemy...ale to už je spiš off ttopic..
Back to top
majlou.x

PostPosted: Thu May 01, 2008 5:54 pm    Post subject: Reply with quote

Morgis wrote:
ikoala wrote:

ehm jsem rad že jsi to napsal..eh ja zas pravě tky zastavam nazor že čim vic elektriky tim vic problemu..ono u new auta je to fajn,ale po 5 letech až se to začne s**t tak jsou jen problemy...ale to už je spiš off ttopic..

Jak víš že se to začne s...t po 5 letech??
ty máš FoFu 5 let??
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Morgis

PostPosted: Thu May 01, 2008 6:10 pm    Post subject: Reply with quote

eh to byl jen asi blbej odhad těch 5 let Very Happy jako je všeobecně znami že čim vic maš elektroniky tim bude vic problemu..časem,nevim je to muj nazor chycenej od lidi kolem kteři maj elektroniku a každou chvilku jim to blne
Back to top
majlou.x

PostPosted: Thu May 01, 2008 6:41 pm    Post subject: Reply with quote

Morgis wrote:
eh to byl jen asi blbej odhad těch 5 let Very Happy jako je všeobecně znami že čim vic maš elektroniky tim bude vic problemu..časem,nevim je to muj nazor chycenej od lidi kolem kteři maj elektroniku a každou chvilku jim to blne

Smile oki
Back to top
DR

PostPosted: Thu May 01, 2008 7:23 pm    Post subject: Reply with quote

Morgis wrote:
...je všeobecně znami že čim vic maš elektroniky tim bude vic problemu..časem,nevim je to muj nazor chycenej od lidi kolem kteři maj elektroniku a každou chvilku jim to blne

Pod tohle se podepíšu. Nemusí to nutně platit pro každá auto, sám jsem měl štěstí na pár výjimek, ale obecně to platí, co se může pokazit, to se obvykle dřív, nebo později taky pokazí. Počítače v autech nám byl čert dlužen Sad.
Ale proti elektrickým okýnkům nebo vyhřívaným sedačkám nic nemám, pohodlí já mám rád Wink.
View user's profile Send private message Visit poster's website
majlou.x

PostPosted: Thu May 01, 2008 7:55 pm    Post subject: Reply with quote

Já nevím zda to sem patří ale k tomu PalPC bych jen napsal,že sem se ptal prodejce co všechno umí PalPC tak mi nedokázal ani pořádně odpověděť.Tak sem mu řekl následně skoro všechno o tomhle viz zde http://fusion.fordclubs.org/ppFF.html
a koukal na mě jak Afričan na sníh a pak řekl že tohle ani neví......si myslím,že jsem byl trošku na koni..
Posléze sem se ptal ještě na jiný věci a byl už trošku nejistej......
No jo člověk se učí každej den.. Laughing Laughing Laughing
Back to top
ladin

PostPosted: Mon May 05, 2008 5:21 am    Post subject: Reply with quote

majlou.x wrote:
Já nevím zda to sem patří ale k tomu PalPC bych jen napsal,že sem se ptal prodejce co všechno umí PalPC tak mi nedokázal ani pořádně odpověděť.Tak sem mu řekl následně skoro všechno o tomhle viz zde http://fusion.fordclubs.org/ppFF.html
a koukal na mě jak Afričan na sníh a pak řekl že tohle ani neví......si myslím,že jsem byl trošku na koni..
Posléze sem se ptal ještě na jiný věci a byl už trošku nejistej......
No jo člověk se učí každej den.. Laughing Laughing Laughing

Smutné je že ty lidi to živí a ani nevědí co prodvají. Připomíná mi to, jak jsem se vloni v dubnu ptal na Fusiona s motorem 1.25, který se v ČR prodával již půl roku a prodejce mi tvrdil, že se to vůbec nevyrábí. Stejně tak nevěděl ani o právě začínající akci na Ebony, na můj popud se podíval do počítače a nestačil e divit Sad
ikoala

PostPosted: Mon May 05, 2008 11:52 am    Post subject: Reply with quote

v tomhle se ale trosku musim zastat prodejcu, vemte si kolik oni druhu aut a ruznych veci a informaci maji, vy se treba zamerite primo na PP a zjistujete vsechno okolo nich a pak cekate, ze vam rekne jeste neco navic, ale on musi vedet o vsem neco

to je jak kdyz kupujete treba LCD TV, firem ktery je vyrabi jsou desitky, kazda firma ma desitky ruznych typu, vy si jeden vyberete, prochazite recenze, diskuze, fora a pak cekate, ze se od prodejce, ktery musi vedet o tech stovkach televizi, ze se neco dozvite navic ?
Back to top
majlou.x

PostPosted: Mon May 05, 2008 3:05 pm    Post subject: Reply with quote

ikoala wrote:
v tomhle se ale trosku musim zastat prodejcu, vemte si kolik oni druhu aut a ruznych veci a informaci maji, vy se treba zamerite primo na PP a zjistujete vsechno okolo nich a pak cekate, ze vam rekne jeste neco navic, ale on musi vedet o vsem neco

to je jak kdyz kupujete treba LCD TV, firem ktery je vyrabi jsou desitky, kazda firma ma desitky ruznych typu, vy si jeden vyberete, prochazite recenze, diskuze, fora a pak cekate, ze se od prodejce, ktery musi vedet o tech stovkach televizi, ze se neco dozvite navic ?

JJ to chápu,ale právě podle toho kdo co ví se pozná zkušenost a profesionalita.Čím víc ten člověk ví o FoFu v prodejně tím lépe pro něj....Je to ve směs všechno stejný jen jinej druh auta a tip a oni tam jsou od toho placený aby ti řekli vše na co se zákazník ptá....To je jako kdyby si šla koupit zmrzlinu a chtěla si čokoládovou a prodavačka na tebe koukala jak na něco co v životě neslyšela a přitom tom jí tam měla.Mě by osobně zajímalo jakej je rozdíl Mezi FoFu Ebony+ a tima dalšíma...to sem se tam taky ptal a on mi řekl,že jen v tom,že Ebony má Litá kola...což mě trošku rozesmálo.Tak nevím na jáký straně si ty??
Back to top
Morgis

PostPosted: Thu May 08, 2008 7:34 am    Post subject: Reply with quote

Tak včera jsem byl obědnat v Poděbradech Fusinka Very Happy je to naše prvni nove autiko a snad nam dlouho vydrži,verzi mame Ebony + metaliza(modra ocean) dale jsem přiobědnal bezp.matice(nechapu že je na kola rovnou nedavaj ) a podařilo se mi usmlouvat defend lock na 1000kč Very Happy dal pak rameček na radio ktere jsem jim tam už nechal to puvodni prej da na prodejnu k prodeji a 2kliček dalkoveho,myslel jsem že budu mit celkem 3 kličky ale prej budou jen 2 s dalkovim.Jednani nas mile překvapilo nejdřive jsme dostali na vyběr něco k piti (mineralku Smile ) přepsani autika na spz nam prej zařidi Wink .Dodani jsme si sami určili na Červenec.složili jsme zalohu 50tis podepsali smlouvu a při odchodu jsme byli podarovani darkovim balenim 2 lahvi vinečka Very Happy
Back to top
Ivašek a spol.

PostPosted: Tue May 13, 2008 6:32 pm    Post subject: Reply with quote

[quote="sedlaq"]Dnes mi přišel poštou dotazník od FMC, s velkým množstvím otázek ohledně dojmů z nákupu a dodání nového vozu Ford Fusion - spokojenost s vozidlem, kvalitou, výskyt závad a pod. Vše jsem pravdivě odpověděl a v kolonce připomínky jsem mimo jiné přidal i odkaz na tyto stránky Wink
V obálce.........[quote]

Včera nám taky přišel ten dotazník (asi za měsíc a něco), ale ještě jsem to nevyplňoval.....

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
Gek

PostPosted: Wed May 14, 2008 7:49 am    Post subject: Reply with quote

Ajo. Nám taky přišel asi před týdnem. Musím ho najít. Ale na to je čas. Na poslání měli tři měsíce, tak není kam chvátat. A navíc, pokud bych nespokojený, už by to věděli.

FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
haplo602

PostPosted: Fri May 16, 2008 8:20 am    Post subject: Fusion 1.6 tdci Urbanite-X Reply with quote

Dnes som sa dozvedel radostnu sprave, ze upln novy Fusion 1.6 TDCI Urbanite-X na mna uz caka v Kezmarku (predajca Autonova).

Dalsi tyzden v stredu si ho idem prebrat.

Zatial mozem predajcu len odporucit, korektne a rychle jednanie a hlavne metaliza+povinna vybava+nejaka nafta na zaciatok v cene Smile

Uvidime ako prebehne predanie auta, neviem sa dockat.
Back to top
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 35, 36, 37  Next
Page 9 of 37

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum