View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tonda
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 10:25 pm Post subject: Uchytky pre psa |
|
|
Vážení kolegové,
při koupi Fusiona jsem se věnoval hlavním technickým parametrům, později jsem zjistil, že v autě nejsou úchyty pro síť na psa. Rád bych se s Vámi, co také máte pejska, který jezdí v autě, podělil o zkušenost, jak to řešíte. Žádné díry se mi do interieru nechtějí dělat.
Budu se těšit na Vaše zkušenosti.
Děkuji, Tonda.
edit by admin: presunul som to z gulasa, kedze v gulasi sa debatuje o hocicom, co s autami nesuvisi .. a tato tema pasuje presne do casti: Interier, ... |
|
Back to top |
|
 |
icask

|
Posted: Sat Jan 19, 2008 3:09 pm Post subject: |
|
|
Ja mam Westika a toho vozim na zadnej sedacke v postroji a pripnuteho do pasu. Auto bolo vyberane aby sa do kufra vmestila Akita inu (velke ako malamut). Kupil som si taku teleskopicku mriezku od Ferplastu co sa rozopre medzi strechu a podlahu kufra. Nakoniec bola upravena a teraz ju vlozim za opierky hlavy a prichytim paskami. Skvelo to oddeli psa od ludi a uz som to pouzival aj koli batozine a mozem povedat ze to ide celkom dobre. _________________ FO FU 1,4 TDci 12/2005 od 11.2008 uz VW Passat 1,9 TDi |
|
Back to top |
|
 |
xxnobodyxx

|
|
Back to top |
|
 |
KK
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 10:22 pm Post subject: |
|
|
Mám dva psi. Oba vozím v kufru, takže ten horní dekl musím nechat doma ( s deklem by se jim to asi moc nelíbilo ).Žádnou síťku nepotřebuji, protože stačí nadzvednout prostřední opěrku hlavy na zadní sedačce ( byla to příplatková výbava ), pak se neprotáhnou přes opěradlo do kabiny. _________________ KK
nyní C-MAX 1,6 Tdci GEN-X - 5/2010 - metalická šedá sea
a ještě stále dál Fusion - nyní Cukáček 1,4 Tdci Trend - 8/06 - Stříbrná Mondust |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 4:55 pm Post subject: |
|
|
Chceme koupit sítku, ale kvůli zavazadlům-ted na Slovensko se to asi pod plato nevleze
Má někdo nějaký dobrý tip?
A jak je to teda s tím upevněním???  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
Vrba
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 6:14 pm Post subject: Re: Uchytky pre psa |
|
|
Tonda wrote: | Vážení kolegové,
při koupi Fusiona jsem se věnoval hlavním technickým parametrům, později jsem zjistil, že v autě nejsou úchyty pro síť na psa. Rád bych se s Vámi, co také máte pejska, který jezdí v autě, podělil o zkušenost, jak to řešíte. Žádné díry se mi do interieru nechtějí dělat.
Budu se těšit na Vaše zkušenosti.
Děkuji, Tonda. |
Mám taky westíka, vzal jsem 2 asi 80 cm dlouhé popruhy (jako na stěhování, ale měkčí), sešil jsem každému jeho konce, takže vznikl "ovál"; jeden ovál jsem překřížil tak, že jsem z něj udělal "osmičku", v překřížení jsem to trochu sešil; druhý popruh jsem nechal sešitý jen na koncích (ovál). Westíkovi nasunu přední nohy do "osmičky" tak, že má to sešití na prsou a skrz volné uši (popruhu !) na hřbetě provléknu druhý poruh, udělám smyčku a tu upnu do pásu. Má to už druhý westík a pohoda - může si lehnout, sednout jak chce. |
|
Back to top |
|
 |
MyTB

|
Posted: Fri Nov 06, 2009 9:40 am Post subject: |
|
|
A co zkusit vozit pejska takhle?
 _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
 |
|