Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

cena auta
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ladin

PostPosted: Wed May 30, 2007 7:02 am    Post subject: Reply with quote

JJ akcni ceny jsou dane a nikdo z nich neslevi, ale lze k autu dostat neco zdarma, jako muj tatik vloni autoradio auto za 260 tacu.
Back to top
View user's profile Send private message
kimsen

PostPosted: Wed May 30, 2007 3:44 pm    Post subject: Reply with quote

Ja svojim prispevkom som chcel povedat: ze netreba prist do predajne hura system beriem vsetko co davaju a jedno za kolko ved vsade je rovnaka cena. Zavisi na Vas a vasej sikovnosti ako sa viete dohodnut s predajcom. Ci Vam to tych par tisic da v zlave alebo v nejakych doplnkoch. Ved to urcite potesi ak dostanete napr. metalizu gratis. Jedine ze chodite po chodnikoch a mate stastie na tisicky ktore lezia na zemi. Konkretne v 2005 roku som kupoval novu oktaviu kombi a slovensky predajca doma mi povedal ze ziadnu zlavu nedaju lebo je to novinka.
V CR mi cez internet spravili cenove ponuky a v prvej predajni davali dole hotovost 25 tis. a v druhej 40. Ak som dosiel do predajne tak mi k 40 dali plus zimnu vybavu a povinnu , lapace necistot predne a zadne a k tomu este aj maly model oktavie.
Back to top
sedlaq

PostPosted: Wed May 30, 2007 4:40 pm    Post subject: Reply with quote

Myslím si, že většina nás co chodí sem na fórum jsou právě proto typy lidí, kteří nekupují auta bez rozmyslu neboli jak říkáš "hurá systémem". Já osobně po Fusionu pošilhával už delší dobu, objednávce předcházela návštěva více autosalonů mimo jiné i Ford Charouz v Žebráku - pro mě na druhém konci republiky. Akční nabídka všude stejná - sleva 111 tis. Kč takže nevidím důvod neobjednat u nás za rohem Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mia

PostPosted: Wed May 30, 2007 4:49 pm    Post subject: Cena Reply with quote

Súhlasím so sedlaquom - ja osobne som si nechala vypracovať cenové ponuky v troch salónoch a vo virtuálnej predajni na nete. Cena naprosto rovnaká všade. Keď som sa pýtala, či je možné získať niečo navyše, bolo mi povedané, že ich cenníky nepustia a aktuálna zľava je dosť vysoká. Verím, že sa dá niekde dohodnúť na nejakých zľavách, ale skôr u áut, ktoré príliš nejdú na odbyt. O FF je momentálne veľký záujem a čakacia doba dlhá, takže nemajú dôvod dávať nejaké výhody navyše. A potom, to čo prejazdím po predajniach, aby som dostala zadarmo nejaké koberčeky za 2000 Sk, to mi zato skutočne nestojí. Nenachádzam peniaze na chodníku, šetrím, kde sa dá, ale aj môj čas je príliš drahý na to, aby som ho premrhala obchádzaním autosalónov a vyjednávaním zliav.
Back to top
DANID

PostPosted: Wed May 30, 2007 5:49 pm    Post subject: Re: Cena Reply with quote

ja osobne si myslym,že pobehat po autosalonoch,nie je čas strateny pokial človek chce mat prehlad,a samozrejme trafit aj na nejaku zaujmavu akciu,kde sa daju ušetrit peniažky,ale to je vec každeho osobná.
KK

PostPosted: Wed May 30, 2007 7:06 pm    Post subject: Reply with quote

Když jsem si objednával auto, tak mi hned sami nabídli, že mi montáž všech doplnků, které nejdou z výroby provedou zdarma. Byl to Defend Lock, označení skel VIN kodem, 4 zástěrky, záruku na 4 roky / 100 000km

Pak nestihli dodat auto v termínu ( zpoždění 10 dní ) a dali mi úplně zdarma za to zvukovou signalizaci nerozsvícených světel, jejich myčka na 1 rok zdarma, Defend Lock a vstup do rádia pro MP3.

Suma sumárum dohromady necelých 20t na akčním modelu. Nijak jsem je k ničemu moc netlačil, akorát jsem jen trochu zavrčel nad termínem dodání a druhý den mi volali že mi daji viz výše. Stejně dobře věděli že když mi to dají, tak na tom stejně vydělají i tak a navíc dopředu ví že u nich budu dělat servis. Už pár let k nim jezdím a pokaždé si prohlédnu vystavené auta a pobavím se s nimi. Zeptal jsem se i jinde, a u akčního modelu bych z nich dostal maximálně tu záruku a doplnky mi nabízeli za trochu větší ceny a ještě k tomu počítali tu montáž.
Tak mi zbylo aspon na alarm s GSM, který jsem stejně objednal od jejich kamaráda ( sousední servis autoelektriky ), takže spokojenost na obou stranách. Obchodník je stejně jenom zaměstnanec a slevu kterou vám slibuje si musí stejně nechat pofoukat od svého šéfa, pokud nejednáte přímo se šéfem.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
destroy

PostPosted: Thu May 31, 2007 8:53 am    Post subject: :) Reply with quote

ty si taka vesela kopa a kazdy ta ma rad, preto tie zlavy a veci navyse Smile

Ja som obehal dost znaciek aj predajcov a vysledky boli rozne, ale nakoniec mam dojem ze vsade je to o tom istom. Zarobime na tebe 100tis, ok 50 ti dame spat a budes nam vdacny. Inde zase, zarobime na tebe 10tis, ok, dame ti koberceky a povinnu vybavu. (ak mas pekne oci tak mozno zasterky alebo pracu montaze doplnkov zadara) Bolo to dost zrejme uz z toho ako to predajcovia brali. Napr. v renaulte bola zlava na vsetko z cennika 20tis a nemusel si ani hubu otvorit. Ked si otvoril, tak ti namiesto 20tis ponukli veci ktore ta akoze mali nalakat, ale v podstate ti nezmeli tu zlavu nedat Smile

Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/
Back to top
Garp

PostPosted: Sat Jun 02, 2007 5:46 pm    Post subject: Reply with quote

Ahoj, jeste nejsem majitel FoFu,ale objednany je, a snad uz ted nekdy v cervnu bude. Ja jsem z prodejce sice zadnou slevu nedostal,ale kdyz jsem zjistil ze termin dodani je o cca mesic pozdeji nez slibovali,tak jsem si s nimi promluvil. No a jelikoz v soucasne dobe nemam zadne auto a MHD uz mi leze krkem Evil or Very Mad tak me potesilo ze jsem dostal zapujcenou zanovni fiestu zdarma Cool a to az do doby nez mi auto dodaji Very Happy
Back to top
KK

PostPosted: Sat Jun 02, 2007 10:25 pm    Post subject: Reply with quote

No vidíš, aspon něco. Vem si kolik stojí půjčení auta na měsíc a ještě budou chtít za každý km nějaký peníz. Tady si platíš jen ten benzín, nebo i ten ti tam nalili? Smile
Back to top
DANID

PostPosted: Sat Jun 02, 2007 10:30 pm    Post subject: Reply with quote

tak to by sa aj mne lubilo,len je otazne či to funguje aj u nas na Sk,že požičaju auto ked nestihaju dodat.
Garp

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 10:28 am    Post subject: Reply with quote

KK wrote:
No vidíš, aspoſ něco. Vem si kolik stojí půjčení auta na měsíc a ještě budou chtít za každý km nějaký peníz. Tady si platíš jen ten benzín, nebo i ten ti tam nalili? Smile

Nadrz plna s plnou musim vratit Cool . Je to super Wink
KK

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 10:06 pm    Post subject: Reply with quote

Ještě víc super by bylo kdybys to mohl vrátit s prázdnou nádrží. Laughing Laughing Laughing
Back to top
destroy

PostPosted: Mon Jun 04, 2007 6:46 am    Post subject: Reply with quote

hehe, a este lepsie keby si ho ako ospravedlnenie nemusel vratit vobec Wink

Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/
Back to top
Garp

PostPosted: Mon Jun 04, 2007 6:50 pm    Post subject: Reply with quote

destroy wrote:
hehe, a este lepsie keby si ho ako ospravedlnenie nemusel vratit vobec Wink

jj Laughing Laughing Laughing to bych docela bral Cool
Matrix

PostPosted: Sun Aug 12, 2007 5:54 pm    Post subject: Sleva na současný akční model Ebony Reply with quote

V právě probíhající akci má dealer zisk s Ford Fusion Ebony 1,4 cca 5.000CZK. Cena je "okleštěna" na minimum, takže zřejmě nebude dvakrát náchylný k výrazné slevě. Slevy v řádech desítek tisíc korun je možné dostat všude možně, ale většinou z běžné ceníkové ceny, nebo u malých slevových akcí. Současná cenová akce Fusionu je taková bomba, že větší slevu nemůže očekávat nikdo. Snad jedině, že by dealer chtěl dodavateli část zaplatit ze svého.
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 3 of 7

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum