View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
DUDIS

|
Posted: Fri Aug 21, 2009 9:49 am Post subject: Pekný Fusion / Poprad |
|
|
Včera ma predbiehal na dialnici Mengusovce - Važec okolo 15,20 hod jeden pekne urobený fusion.
KTO TO BOL ?
stiahol som okienko a zamával...
P.s. sa mi zdá že som ťa zaskočil no neodolal som... (fusion an ceste radosť v srdci) _________________ sympaťák...
FF 1,4 duratec, FAMILY X, vision metalic, fólie, poťahy superior, zásterky ... no proste krása |
|
Back to top |
|
 |
haplo602
|
Posted: Fri Aug 21, 2009 9:57 am Post subject: Re: Pekný Fusion |
|
|
DUDIS wrote: | Včera ma predbiehal na dialnici Mengusovce - Važec okolo 15,20 hod jeden pekne urobený fusion.
KTO TO BOL ?
P.s. sa mi zdá že som ťa zaskočil no neodolal som... (fusion an ceste radosť v srdci) |
hod aspon popis (farba, typ atd). btw ja som to isto nebol ... _________________ Ford Fusion 1.6 TDCI Urbanite-X (Tango) / 2008
Kia Carnival III 2.9 CRDi EX /2006 |
|
Back to top |
|
 |
DUDIS

|
Posted: Fri Aug 21, 2009 10:34 am Post subject: Re: Pekný Fusion |
|
|
haplo602 wrote: | DUDIS wrote: | Včera ma predbiehal na dialnici Mengusovce - Važec okolo 15,20 hod jeden pekne urobený fusion.
KTO TO BOL ?
P.s. sa mi zdá že som ťa zaskočil no neodolal som... (fusion an ceste radosť v srdci) |
hod aspon popis (farba, typ atd). btw ja som to isto nebol ... |
kto tam bol - vie
ale ma vpredu aj zadu strieboené doplnky- niečo ako ADO http://fusion.fordclubs.org/nase3.html
ale o to nejde - bol to FUSION!!! _________________ sympaťák...
FF 1,4 duratec, FAMILY X, vision metalic, fólie, poťahy superior, zásterky ... no proste krása |
|
Back to top |
|
 |
Brano

|
|
Back to top |
|
 |
DUDIS

|
Posted: Sun Aug 23, 2009 8:21 am Post subject: Re: Nazdarek |
|
|
ten je fakt super!
Ja som myslel asi TANGO metalíza, popradská značka - strieborné doplnky. V piatok som ho videl odstaveného na ceste v Poprade smerom od zimáku bolo asi 12,45 ..
len ma zaujíma či je členom fóra a potom kto to je ... často ho stretávam ... _________________ sympaťák...
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sat Aug 29, 2009 5:08 pm Post subject: Re: Pekný Fusion |
|
|
DUDIS wrote: | ale o to nejde - bol to FUSION!!! |
To máš z toho takovou radost?
U nás to je bežná záležitost potkat FUSIONa  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
DUDIS

|
Posted: Mon Aug 31, 2009 7:22 am Post subject: Re: Pekný Fusion |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | DUDIS wrote: | ale o to nejde - bol to FUSION!!! |
To máš z toho takovou radost?
U nás to je bežná záležitost potkat FUSIONa  |
vždy, keď ide nejaký fusík okolo, tak utrúsim nejakú poznámočku manželke:
"mrkni ďalší..., ten je super ..."
asi je to tým, že kým som ho neobjednal a jazdil po cestách na inom, tak som si žiadny nevšimol a potom to bolo u nás v okolí len sporadicky - 1 na 500 km ale teraz 7/100 km.
Ja osobne sa v ňom cítim perfektne, pohodlne (som šťastný že som zainvestoval (aj keď, kto by nie pri tých cenách a výbave)) a mám z toho proste radosť (a vďačím za to tomu autu) - a tak, keď stretnem iného, usmievam sa ..  _________________ sympaťák...
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 11:22 am Post subject: Re: Pekný Fusion |
|
|
DUDIS wrote: |
asi je to tým.....
ale teraz 7/100 km... |
jj,taky sme si jich předtím nevšímali
No u nás je ta hustota větší-např. dnes ráno 2 FoFu/1km  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
|