Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Nove auto
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 35, 36, 37  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Fraga

PostPosted: Fri Jun 13, 2008 6:03 pm    Post subject: Reply with quote

Duves ved si pozri moje príspevky ako som špekulovala pýtala som sa tu viacerých a nakoniec som sa predsa len rozhodla takto. Viem čo je mať 1,4 a viem že mne to nestačí... Myslím, že toto je akurat Wink
MyTB

PostPosted: Sat Jun 14, 2008 7:28 am    Post subject: Reply with quote

Černý panter zdraví černého pantera. Hodně šťastných km. Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Fraga

PostPosted: Sat Jun 14, 2008 11:24 am    Post subject: Reply with quote

Díky Very Happy nápodobne Wink
majlou.x

PostPosted: Sun Jun 15, 2008 9:09 am    Post subject: Reply with quote

Ahoj nevím,jestli to sem patří,ale mám do dnešního tj 15.06.2008 dne smlouvu na předání auta a ještě jsem ho nedostal,prý až následující týden bude předávačka,že toho mají moc.Tak se chci zeptat jesli můžu uplatňovat nějakou slevu,nebo tak něco....přece jenom by se měla smlouva dodržet ne??
Nebo by mi mohly dát něco grátis......
Back to top
Fraga

PostPosted: Sun Jun 15, 2008 2:36 pm    Post subject: Reply with quote

No skús z nich niečo dostať, ale ja na čo som sa spýtala odpo bola ne. Laughing Hoci ked som dala montovať cúvacie senzory, tak najskôr chcel po mne 10 litrov a potom sme sa dohodli na 5. Takže za pokus nič nedáš Wink Kamoška hovorí lína huba hotové neštěstí. Rolling Eyes
MajoV

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 9:36 am    Post subject: Reply with quote

Fraga wrote:

Tak gratulujem. Potom napis ako sa jazdi a ci je ta 1.6tka taka dobra ako sme si niektori mysleli.
Fraga

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 11:13 am    Post subject: Reply with quote

Díky. No zatial po par km som spokojná. Uvidím možno sa mi cez week podarí urobiť viac km v kuse, ale zatial sa mi to pozdáva. Dialnicu zatial skúšať nechcem.
Majo74

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 12:09 pm    Post subject: Reply with quote

Fraga
tak len skúšaj a skúšaj. Ja som zatiaľ od utorka minulého týždſa nabehal cca 500 km, zatiaľ vcelku spokojnosť, len občas to vozidlom trasie pri cúvaní. Uvidíme, možno je len chyba v tej súčiastke medzi volantom a sedačkou. Laughing Laughing Laughing
Fraga

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 12:27 pm    Post subject: Reply with quote

Shocked pri cúvaní? no ja cúvam z dvora a zatím nic chvala bohu. Mne sa zase zda rano ked je chladno, ze ("sytič") vytáča otačky a vtedy trošku motor hučí, ale ked sa zohreje potom klesnu. A ako nahle su otačky v štandarde, ide ticho. Inak ma dosť prekvapilo vraveli ste, že je to hlučné auto na skúšobnej jazde sa mi nezdalo, a veru mam problem ked zastanem na križovatke mam pocit že mi zdochol motor absolutne ho nepočujem a ked zapnem radio tak fakt len pohlad na kontrolky či je naozaj naštartované Laughing Ešte som zabudla gumy mi dali Hankooky.
Majo74

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 12:39 pm    Post subject: Reply with quote

Mne dali GoodYeary. Zdajú sa mi byť hlučnejšie ako na susedovom FF, ktorý má Hankooky. Nepozeral som testy, udajne hlučnejšie pneumatiky zas lepšie odvádzajú vodu, neviem čo je na tom pravdy.
Manobb
Guest

PostPosted: Thu Jun 19, 2008 4:30 pm    Post subject: NESPLNENIE LEHOTY NA DODANIE TOVARU Reply with quote

majlou.x wrote:
Ahoj nevím,jestli to sem patří,ale mám do dnešního tj 15.06.2008 dne smlouvu na předání auta a ještě jsem ho nedostal,prý až následující týden bude předávačka,že toho mají moc.Tak se chci zeptat jesli můžu uplatňovat nějakou slevu,nebo tak něco....přece jenom by se měla smlouva dodržet ne??

Pozri si § 613 Zákona č. 40/1964 Sb.,( občanský zákoník), kde je uvedené, citujem:
"§ 613
Věci lze prodávat i na objednávku. Prodávající je povinen obstarat objednané zboží v dohodnuté lhůtě a není-li lhůta dohodnuta, ve lhůtě přiměřené okolnostem. Nestane-li se tak, objednatel je oprávněn od smlouvy odstoupit. Odstoupením objednatele od smlouvy není dotčeno jeho právo na náhradu škody."

Takže môžeš od zmluvy odstúpiť a žiadať aj náhradu škody (napr. ak si chcel auto používať ako taxikár a pod.)
V každom prípade by som tam narobil krik a oni ti tú zľavu radšej dajú ...

v podstate dve možnosti
Back to top
majlou.x

PostPosted: Thu Jun 19, 2008 4:49 pm    Post subject: Re: NESPLNENIE LEHOTY NA DODANIE TOVARU Reply with quote

Manobb wrote:
majlou.x wrote:

Pozri si § 613 Zákona č. 40/1964 Sb.,( občanský zákoník), kde je uvedené, citujem:
"§ 613
Věci lze prodávat i na objednávku. Prodávající je povinen obstarat objednané zboží v dohodnuté lhůtě a není-li lhůta dohodnuta, ve lhůtě přiměřené okolnostem. Nestane-li se tak, objednatel je oprávněn od smlouvy odstoupit. Odstoupením objednatele od smlouvy není dotčeno jeho právo na náhradu škody."

Takže môžeš od zmluvy odstúpiť a žiadať aj náhradu škody (napr. ak si chcel auto používať ako taxikár a pod.)
V každom prípade by som tam narobil krik a oni ti tú zľavu radšej dajú ...

v podstate dve možnosti

Díky zkusím stím něco udělat....pořád to auto ještě nemám prý příští týden v pondělí mi zavolají a domluvíme se na předání..... Laughing Laughing Laughing
Back to top
Majo74

PostPosted: Fri Jun 20, 2008 1:05 pm    Post subject: Reply with quote

Takže môj Fuzáč je už na konečne na značkách. Postrehol som jeden problémik: Signalizácia zapnutia smeroviek sa mi zdá byť príliš tichá a nevýrazná (aj keď je rádio na minimum). Sem - tam ich pozabudnem vypnúť najmä pri predbiehaní. Jasné, že je to aj o zvyku, ale aké s tým máte skúsenosti Vy?
Fraga

PostPosted: Fri Jun 20, 2008 1:11 pm    Post subject: Reply with quote

Väčšinou ich vypínam volantom a je to fakt zvyk...
Gek

PostPosted: Fri Jun 20, 2008 1:20 pm    Post subject: Reply with quote

Fjůžník má jednu špičkovou věc. Při lehkém stisku blikací páčky, blikny třikrát zablikají. Jen třikrát. Je to supr na předjíždění nebo vyblikání chodců a kolistů. Pokud zapnu blikny natrvalo, motám volantem víc a tedy jak píše Fraga se vypnou automaticky. Asi tak.

FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Nákup auta, servisy, vrakoviská All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 35, 36, 37  Next
Page 12 of 37

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum